Damian Militaru: „Bergodi este un antrenor cu tupeu”

12 Aug. 2009, 13:13 Seria 2
Damian Militaru:** „Bergodi este un antrenor cu tupeu

Fostul număr 8 al echipei din Ghencea, Damian Militaru, actualul antrenor secund la Jiului, urmărește cu atenție Liga lui Mitică, acolo unde Steaua nu scapă de ochiul drastic al celui poreclit „Cărbune”.


„Campionatul a început foarte bine, se vede că am mai crescut în valoare. Steaua este o echipă în construcție cu mulți tineri, iar Bergodi este un antrenor cu mult tupeu pentru că să faci ce a făcut el trebuie să ai tupeu. M-am uitat și la meciul Steaua- CFR Cluj, eu spun că la un nivel așa de înalt nu ai voie să iei goluri cu ușurința cu care le-a luat Steaua. Acesta este și motivul pentru care nu pot compara fotbalul pe care îl jucam noi cu ceea ce joacă Steaua astăzi”, spune Militaru.

 

„Secundul” lui Daniel Timofte a taxat circul din liga a doua, acolo unde startul campionatului a stat sub semnul întrebării. „Numai la noi în România se poate întâmpla așa ceva. Eu unul nu cred că Oradea se va retrage, eu îi văd pe orădeni ca fiind favoriți al promovare”,a punctat Damian.

 

Militaru se află de câteva săptămâni cu piciorul în ghips, în urma unei fracturi suferite la antrenamentele echipei. „Cred că voi mai sta două săptămâni cu gipsul. Este foarte greu să stau departe de teren”, a afirmat Militaru.

Articol scris de Loredana Juglea
 

12 Aug. 2009, 13:13 Seria 2
Pe aceeași temă