Benone Dohot s-a despărțit de Poli Iași. Antrenorul de portari ofertat de noua conducere și răspunsul acestuia

Narcis POHOAȚĂ 01 Jul. 2021, 16:45 Liga 2
Benone Dohot s-a despărțit de Poli Iași. Antrenorul de portari ofertat de noua conducere și răspunsul acestuia

Antrenorul de portari Benone Dohot (foto) nu va mai lucra la echipa mare a Politehnicii Iași. În vârstă de 58 de ani, fostul portar al grupării din Copou, dar și al lui Dinamo, s-a despărțit amiabil de Poli, deși fosta conducere tocmai îi prelungise angajamentul pe două sezoane.

”Astăzi a fost parafată încheierea, pe cale amiabilă, a contractului antrenorului pentru portari Benone Dohot cu gruparea din Copou. Îi dorim lui Beno multă sănătate și putere de muncă în continuare”, a anunțat clubul ieșean pe site-ul oficial.

Ioan Câmpeanu a refuzat propunerea de a fi antrenor de portari la Poli Iași

Noua conducere a clubului ieșean l-a dorit în funcția de antrenor cu portarii pe Ioan Câmpeanu, actualmente profesor de educație fizică și sport la o școală din Iași și antrenor în cadrul Academiei din Copou, dar acesta i-a anunțat pe oficialii ieșeni că nu poate accepta propunerea.

”Am avut discuții cu conducătorii clubului și cu antrenorul Costel Enache, mi s-a propus să vin în staff, dar nu pot accepta și le-am explicat motivul. Am un serviciu pe care nu-l pot părăsi, dar m-am oferit să ajut echipa mare cu cât pot”, a declarat, pentru Liga2.ro, cel cunoscut ca Nelu Câmpeanu.

În aceste condiții, oficialii din Copou vor aduce la echipă un antrenor de portari din afara Iașiului.

  • Din stafful tehnic al lui Costel Enache la Poli Iași fac parte, până acum, Cristian Ungureanu, Adrian Senin (antrenori secunzi) și Alessandro Cittadino (preparator fizic).
Narcis POHOAȚĂ 01 Jul. 2021, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă