Benone Dohot s-a despărțit de Poli Iași. Antrenorul de portari ofertat de noua conducere și răspunsul acestuia

Narcis POHOAȚĂ 01 Jul. 2021, 16:45 Liga 2
Benone Dohot s-a despărțit de Poli Iași. Antrenorul de portari ofertat de noua conducere și răspunsul acestuia

Antrenorul de portari Benone Dohot (foto) nu va mai lucra la echipa mare a Politehnicii Iași. În vârstă de 58 de ani, fostul portar al grupării din Copou, dar și al lui Dinamo, s-a despărțit amiabil de Poli, deși fosta conducere tocmai îi prelungise angajamentul pe două sezoane.

”Astăzi a fost parafată încheierea, pe cale amiabilă, a contractului antrenorului pentru portari Benone Dohot cu gruparea din Copou. Îi dorim lui Beno multă sănătate și putere de muncă în continuare”, a anunțat clubul ieșean pe site-ul oficial.

Ioan Câmpeanu a refuzat propunerea de a fi antrenor de portari la Poli Iași

Noua conducere a clubului ieșean l-a dorit în funcția de antrenor cu portarii pe Ioan Câmpeanu, actualmente profesor de educație fizică și sport la o școală din Iași și antrenor în cadrul Academiei din Copou, dar acesta i-a anunțat pe oficialii ieșeni că nu poate accepta propunerea.

”Am avut discuții cu conducătorii clubului și cu antrenorul Costel Enache, mi s-a propus să vin în staff, dar nu pot accepta și le-am explicat motivul. Am un serviciu pe care nu-l pot părăsi, dar m-am oferit să ajut echipa mare cu cât pot”, a declarat, pentru Liga2.ro, cel cunoscut ca Nelu Câmpeanu.

În aceste condiții, oficialii din Copou vor aduce la echipă un antrenor de portari din afara Iașiului.

  • Din stafful tehnic al lui Costel Enache la Poli Iași fac parte, până acum, Cristian Ungureanu, Adrian Senin (antrenori secunzi) și Alessandro Cittadino (preparator fizic).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-explica-de-ce-andrei-cristea-nu-face-parte-din-staff-ul-sau-nu-cred-ca-putem-fi-doi-principali-19190726

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-stan-aproape-sa-semneze-cu-poli-iasi-moldovenii-spera-sa-l-readuca-si-pe-stefan-cana-de-la-fcsb-19190902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-istrate-si-marian-stoenac-au-debutat-cu-gol-la-poli-iasi-jucatorii-utilizati-de-costel-enache-in-primul-amical-19190842

Narcis POHOAȚĂ 01 Jul. 2021, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă