„Batem tot până la final !”

15 May. 2009, 12:35 Liga 2
„Batem tot până la final !

Stoperul pietrean Andrei Vițelaru nici nu vrea să audă de alte variante de rezultate decât de victorie a Ceahlăului, la toate partidele oficiale rămase de jucat în acest campionat.

 

"Nu știu de ce se tot fac atâtea calcule, pentru punctele care ne mai trebuiesc la promovarea matematică? Vă spun eu că băieții sunt cu toții hotărâți să câștige tot din retur. Avem mare nevoie de bani, așa că nu există altă variantă decât succesul. Trebuie să ne câștigăm primele, indiferent că jucăm cu Ploieștiul sau cu celelalte formații scăpate de grijile sezonului", a declarat  fundașul Vițelaru.

 

Andrei Vițelaru face cuplu de fundași centrali cu căpitanul Ceahlăului Alex Forminte și reprezintă la ora actuală o certitudine în formația de bază a nemțenilor, apărarea liderului seriei 1 fiind punctul forte al moldovenilor (numai 14 goluri primite în 26 de partide disputate) în acest sezon de Liga a II-a. Andrei a debutat în primul eșalon sub conducerea „comisarului”  Moldovan, directorul tehnic din prezent al prahovenilor de la FC Ploiești în turul sezonului 2006-2007.
 

 

Articol scris de Dan Eșanu
 

15 May. 2009, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă