Balint vrea ca FC Clinceni să-și continue seria pozitivă de rezultate: „Mai avem de jucat patru meciuri, trei dintre ele adevărate revanșe”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 17:22 Liga 2
Balint vrea ca FC Clinceni să-și continue seria pozitivă de rezultate:**

După remiza de ieri dintre FC Rapid și FC Farul, scor 0-0, FC Academica Clinceni are șansa să se apropie la un singur punct de liderul Seriei a II-a. Gruparea antrenată de Laszlo Balint are, la prima vedere, un meci ușor cu ACS Berceni, dacă am privi clasamentul, însă între cele două echipe intervine rivalitatea ilfoveană, astfel că cele două reprezentante ale comunelor de lângă Capitală vor da totul pentru a-și face mai mândru primarul.

FC Clinceni vine după un parcurs excelent, are șase rezultate pozitive consecutive, dintre care ultimele cinci sunt victorii, are șansa să se apropie și mai mult de Rapid și va miza doar pe cartea atacului pentru a obține toate punctele puse în joc. De partea cealaltă, ACS Berceni a pierdut ultimele două meciuri, iar un nou insucces i-ar putea scoate aproape sigur din calculele pentru play-off. Și din acest unghi, nu numai al rivalității, jocul de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Clinceni se anunță extrem de disputat.

Înaintea jocului din etapa a 15-a, antrenorul Laszlo Balint a tras o primă concluzie despre această primă parte a sezonului desfășurată până acum, dar și despre ultimele meciuri rămase de disputat în acest an. Tehnicianul Clinceniului numește „adevărate revanșe” trei jocuri din cele patru pe care echipa sa mai le are de desfășurat în 2015.

„S-a terminat prima parte a sezonului regulat, am jucat și o etapă din retur. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar la acest moment suntem mai mult decât în grafic, ținând cont de greutățile pe care le-am întâmpinat la începutul acestui proiect, de startul de sezon mai puțin reușit și de toate problemele ivite pe parcurs. Categoric, o mare parte din merite le revine acestui grup minunat de jucători, care, mai presus de toate, a respectat fotbalul, și ușor-ușor, au apărut și rezultatele.

Ne aflăm acum în fața unei perioade care, cred eu, poate fi decisivă pentru noi în ceea ce privește sezonul de primăvară. Mai avem de jucat 4 meciuri, 3 dintre ele adevărate revanșe, după modul în care s-au desfășurat partidele din tur. Primul este sâmbătă, împotriva Berceniului, o echipă care, la cum joacă, ar trebui să fie mai sus în clasament. Suntem cu toții conștienți de dificultatea și importanța meciului, ne respectăm adversarii, însă ne dorim foarte mult să ne continuăm seria bună din ultima perioadă. Cu excepția meciului din etapa a treia, când am fost învinși, pe propriul stadion am demonstrat că avem forță, că știm să atacăm și că știm ce ne dorim: cele 3 puncte!”, a spus Balint pe pagina sa de socializare.

ACS Berceni (a), CS Balotești (d), Farul Constanța (a) și Ceahlăul Piatra Neamț (d) sunt adversarii pe care îi va întâlni FC Academica Clinceni în acest final de an.

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 17:22 Liga 2
Pe aceeași temă