Balint propune un sistem cu trei serii pentru Liga a II-a: „În plus, trebuie să se renunțe la ora 11”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 21 May. 2014, 15:56 Liga 2
Balint propune un sistem cu trei serii pentru Liga a II-a:**

Antrenorul CS Universitatea, Gabi Balint, spune că o singură serie de eșalon secund ar fi o povară pentru bugetul echipelor, din cauza distanțelor mari. În schimb, antrenorul propune un sistem cu trei serii, tot pe regiuni, cu opt echipe care să joace de două ori în sistem tur-retur.

„La anul va fi un campionat de foc în Liga I, dar ne-am bucura să facem parte din el. Reducerea numărului de echipe contribuie la creșterea calității fotbalului, chiar 12 echipe era și mai indicat să rămână. Ar fi mai bine însă să fie play-off cu 6 echipe și play-out cu 8, pentru a nu sta câte o echipă în fiecare rundă. În schimb, nu sunt de acord cu o serie de 20 de echipe la Liga a II-a. Sunt bani puțini pentru deplasările lungi care ar trebuie făcute. Le dau o sugestie celor care se ocupă cu asta: 3 serii de 8 echipe, cu patru meciuri directe. În plus, trebuie să se renunțe la ora 11 pentru disputarea jocurilor, nu este una potrivită pentru fotbal” a declarat Balint.   

Intrare liberă pentru derby-ul cu ASA, pentru cine comandă online

Craiova își pune mari speranțe că la meciul cu ASA Târgu Mureș, din etapa intermediară programată peste o săptămână, va fi sărbătorită promovarea în Liga I, iar clubul a anunțat deja că intrarea va fi liberă pentru cei care își vor achiziționa bilete online. Acestea se pot comanda accesând link-ul de pe site-ul oficial. Tichetul de acces va sosi acasă, fără costuri. Promoția este valabilă pentru biletele de la tribuna a doua și Peluza Nord. Biletele online se pot comanda până luni, ora 12:00.  

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 21 May. 2014, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă