Balint a stabilit lotul pentru primul cantonament. FC Clinceni a câștigat și amicalul cu Popești Leordeni

Marius ANGHEL 15 Jul. 2015, 16:39 Liga 2

După victoria cu 8-1 de sâmbătă în fața echipei din Dragomirești, FC Clinceni a câștigat astăzi și al doilea amical al acestei perioade de pregătire de vară. Jucătorii pregătiți de Laszlo Balint s-au impus cu 4-3 în fața grupării din Liga 3 Gloria Popești Leordeni. La pauză, scorul a fost egal, 1-1, iar două dintre golurile înscrise de echipa din Liga 2 au fost reușite de la punctul cu var.

După acest al doilea test, tehnicianul Laszlo Balint și stafful său s-au hotărât asupra jucătorilor pe care îi vor păstra în continuare. De mâine, 16 iulie, și până pe 23 iulie, FC Clinceni intră în primul cantonament centralizat, la baza proprie. Lotul selectat este compus din 22 de jucători, iar posturile pe care se mai doresc întăriri sunt portar și fundaș central.

„Ne-am edificat asupra lotului cu care vom aborda cantonamentul”

În amicalul câștigat cu 4-3 în fața Gloriei Popești Leordeni pentru FC Clinceni au înscris Antohi (penalty), Buia (penalty)(VIDEO), Oșca și Florin Budeanu. Jucătorii folosiți în prima repriză au fost: H. Iancu – Dobrosavlevici, Antoche, R. Barbu, G. Damian – M. Dragomir, Al. Neagu – Bâtfoi, Antohi, Fl. Ștefan – Huiban. În partea a doua au intrat: Răduț – Al. Andrei, Nicolici, R. Patriche, Oșca (M. Ștefan ’65) – A. Gavrila, Ant. Popa – Buia, Cr. Matei, Paun – Fl. Budeanu.

„Un test foarte util pentru noi, în care ne-am edificat asupra lotului cu care vom aborda cantonamentul. E clar că sunt multe probleme în ceea ce privește jocul, însă avem timpul de partea noastră și sunt convins că le vom rezolva. Cu siguranță vom completa lotul cu un portar de valoare și cu încă un fundaș central. Trebuie să fim atenți în privința jucătorilor pe care îi vom selecta pentru formarea lotului pentru Liga 2, atât numeric, cât și valoric. Trebuie să fim atenți și la jucătorii Under 19, să nu avem probleme pe parcursul campionatului”, a spus Laszlo Balint pentru Liga2.ro.

La antrenamentele echipei din Clinceni participă în aceste zile și Răzvan Patriche, fost jucător la Sportul, ASA Târgu Mureș sau CSU Craiova, iar o decizie în privința păstrării lui se va lua până la finalul săptămânii. În ceea ce-l privește pe fundașul Florin Plecanciuc (ex Rapid CFR Suceava), jucător cu care se ajunsese la un acord verbal, acesta a decis să nu mai rămână la FC Clinceni, deoarece s-a răzgândit și nu ia mai convenit condițiile financiare.

Altfel, înainte de cantonamentul care începe joi s-a renunțat la jucătorii Alexandru Andrei, Deian Nicolici și Liviu Oșca.

Lotul pentru primul cantonament:

• portari: Horian Iancu (ex Inter Clinceni), Cosmin Răduț (ex Voința Snagov);
• fundași: Florentin Pham Huy Tien (junior Steaua), Alin Dobrosavlevici (ex ACS Berceni), Andrei Nițu (ex Academica Argeș), Radu Barbu (ex FC Caransebeș), Marius Ștefan (ex Metaloglobus), Georgian Damian (ex ACS Berceni);
• mijlocași: Paul Antoche (ex CS Balotești), Alexandru Neagu (ex SCM Argeș Pitești), Marius Dragomir (ex CS Podari), Andrei Gavrilă (junior Steaua), Cristian Păun (ex Inter Clinceni), Cristinel Matei (junior), Florin Ștefan (FC Olt), Darius Buia (ex Academica Argeș), Valentin Budeanu (ex Inter Clinceni), Antonio Popa (ex Inter Clinceni);
•
atacanți: Marius Bâtfoi (ex Flota Swinojuscie, liga 2 Polonia), Andrei Antohi (ex Juventus București), Florin Budeanu (ex Inter Clinceni), Dragoș Huiban (ex Național Sebiș).

Calendarul meciurilor amicale pentru FC Clinceni:

11 iulie: FCC – Dragomiresti (L4)  8-1 / Fl. Budeanu (2), Antohi (2), Huiban (2), Bâtfoi, Pham Huy
15 iulie: FCC – Popești Leordeni (L3)  4-3 / Antohi (pen.), Buia (pen.), Oșca, Fl. Budeanu
18 iulie: FCC – Metaloglobus (L3)
25 iulie: Juventus (L3) – FCC

1 august: FCC – Dunărea Călărași (L2)
5 august: FCC – CS Afumați (L3)
8 august: Dunărea Călărași (L2) – FCC
15 august: FCC – CS Mioveni (L2)

Marius ANGHEL 15 Jul. 2015, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă