Bâgu nu mai joacă în acest an, Tiron e încă în recuperare

Marius ANGHEL 12 Nov. 2014, 15:40 Liga 2
Bâgu nu mai joacă în acest an,** Tiron e încă în recuperare

Accidentat grav în timpul partidei cu SC Bacău, din data de 15 octombrie, fotbalistul Rapidului Răzvan Bâgu va reveni pe gazon abia în 2015.

„Sezonul de toamnă e compromis pentru el. A suferit o ruptură parțială a ligamentului colateral de la genunchi, iar acum se află în recuperare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Această accidentare a venit într-un moment în care fotbalistul în vârstă de 21 de ani era pe val, izbutind să-și câștige un loc de titular la gruparea suceveană.

Bâgu nu este însă la primul moment delicat din carieră, pe vremea junioratului el fiind scos aproape un an din circuit din cauza unei duble fracturi de tibie și peroneu.

Tiron se află în ultima etapă a recuperării

Un alt fotbalist în care oficialii Rapidului și-au pus speranțe mari este internaționalul de tineret moldovean Valeriu Tiron (foto), adus sub formă de împrumut de la FC Botoșani. Tiron s-a accidentat însă în meciul din prima etapă a sezonului cu Farul Constanța, iar momentul revenirii în iarbă, meciul cu Unirea Slobozia, din runda a VI-a, s-a soldat cu o recidivă la glezna afectată.

„Tiron se află încă în recuperare, însă sunt speranțe ca de săptămâna viitoare să intre în programul echipei. Dacă totul va decurge fără probleme, atunci vom putea să ne bazăm pe el la ultimele meciuri pe care le avem programate în acest an”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 12 Nov. 2014, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă