Baciu vede dificil meciul de la Balotești: „Vom juca pe un teren greu”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2014, 11:31 Liga 2
Baciu vede dificil meciul de la Balotești:**

Liderul Seriei I, ACS Academica Argeș Pitești, va juca în etapa cu numărul 7 pe terenul echipei CS Balotești și are șanse mari să-și păstreze poziția în clasament. Ilfovenii, aflați la primul sezon în Liga 2, nu au reușit să câștige până acum nicio partidă și au acumulat doar două puncte, aflându-se pe penultimul loc.

În ciuda poziției și a rezultatelor obținute, antrenorul formației argeșene, Marius Baciu, crede că jucătorii săi vor avea o confruntare dificilă în această rundă. „Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă ce nu și-a trecut în cont până acum niciun succes, deși în ultima confruntare, cea de la Bacău, s-a prezentat bine din câte am înțeles. Este o nou-promovată, însă noi respectăm orice adversar din actualul campionat. Vom juca pe un teren greu, însă sper că vom găsi soluțiile necesare pentru a putea evolua la un nivel bun”, a descris Baciu jocul de la Balotești.

„Avem unele probleme de efectiv, dar sperăm să le rezolvăm până la ora confruntării de la Balotești”, a mai spus antrenorul principal al liderului.

Articol scris de Răzvan Marinescu

Marius ANGHEL 09 Oct. 2014, 11:31 Liga 2
Pe aceeași temă