Baciu, plin de reproșuri după victoria de sâmbătă: „Alta e fața echipei, nu cea arătată în partida cu CS Balotești”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 15:09 Liga 2
Baciu, plin de reproșuri după victoria de sâmbătă:**

Academica Argeș s-a impus cu greu în primul meci oficial al acestui an, 2-0 cu CS Balotești, și se menține la șapte puncte în spatele liderului FC Voluntari. Totuși, la prima vedere, victoria de sâmbătă nu fost așa de ușoară cum o arată scorul, tehnicianul Marius Baciu declarându-și la finalul întâlnirii nemulțumirile pe care le are față de jucători săi.

„Un meci foarte greu, mă așteptam, îi văzusem pe cei de la Balotești și în prima etapă și mi-au lăsat o impresie destul de bună. S-a văzut că noi nu suntem încă în ritmul competiției. Poate frica de rezultat, poate presiunea ne-a dat astăzi peste cap planurile. Felicit echipa adversă care a avut un joc foarte bun, s-a acomodat mai bine decât noi cu terenul. Poate o scuză pentru elevii mei ar fi aceea că am trecut de pe sintetic pe iarbă. Dar mă nemulțumește că nu am avut posesie ca de obicei, nu am avut curaj să intrăm în posesie. Însă, în ciuda unui joc mai puțin reușit, ocaziile de poartă nu au lipsit, dar eu vreau și aștept mult mai mult de la jucătorii noștri. Alta e fața echipei noastre, nu cea arătată în partida cu CS Balotești, formație care ne-a pus mari probleme. Dar valoarea noastră individuală ne-a dat prilejul să marcăm, dar mai avem multe de pus la punct”, a spus, citat de ziarulargesul.ro, Baciu.

Adrian Pătulea (14) și Hamed Kone (90+2) au înscris golurile victoriei Academicii în fața Baloteștiului, sâmbătă, în etapa a 18-a a Ligii 2.

„Sunt supărat pe joc, pe neconcentrarea în fața porții”

Meciul cu CS Balotești este considerat de Marius Baciu ca fiind unul dintre cele mai slabe de când antrenează el Academica, însă are încredere că poate remedia în următoarea perioadă aceste slăbiciuni. „Sunt supărat pe joc, pe neconcentrarea în fața porții. Am arătat câteva slăbiciuni, dar sunt ferm convins că le putem remedia în următoarea perioadă. Una peste alta, mă bucur că am câștigat pentru că veneam după o lungă serie fără jocuri oficiale. Dar acest joc a fost unul dintre cele mai slabe de când sunt eu aici, la această echipă. Am avut, ce-i drept, și partide mai bune când nu am reușit să ne impunem. În etapa următoare, Baloteștiul va întâlni pe FC Voluntari, iar dacă va evolua cu ambiție, așa cum au făcut-o împotriva noastră, sunt sigur că elevii lui Ilie Poenaru vor avea mari probleme. Și încă o remarcă este legată de jucătorii nou-veniți la echipă. Aceștia trebuie să intre în rimul competiției din mers și să atingă nivelul la care vrem noi să jucăm. Sunt foarte valoroși și aștept mult de la ei”, a mai declarat tehnicianul echipei Academica Argeș.

Echipa ce-și dispută meciurile de pe teren propriu la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin” se află pe locul 3 în clasamentul Seriei I, la egalitate cu locul doi ocupat de Rapid CFR Suceava, 37 de puncte, însă la șapte în spatele liderului FC Voluntari (44 puncte).

Foto: Andrei ZEVEDEI (SportArgeș)

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă