Bacăul atacă Astra II în efectiv complet

08 May. 2012, 13:44 Liga 2
Bacăul atacă Astra II** în efectiv complet

Este vremea premierelor pentru FCM Bacău. După prima victorie din „gestiunea Cristi Popovici”, 3-1 pe terenul Otopeniului, succes prefațat de golul lui Gabi Boghian, aflat la cea dintâi reușită din acțiune în acest retur, băcăuanii pregătesc partida de sâmbătă, cu Astra II, în efectiv complet. Lipsa indisponibilităților în rândul „galben-albaștrilor” constituie, la rândul ei, o noutate în actualul sezon de primăvară.

Reveniri

Atacantul Catalin Curiliuc si stoperul Andrei Lozneanu si-au ispasit etapa de suspendare si sunt apti de joc pentru confruntarea de sâmbata. Singurul semn de intrebare il ridica utilizarea celuilalt fundas central, Ionut Ursu. Acesta acuza o leziune musculara, care l-a constrâns sa paraseasca terenul in minutul 53 al jocului de la Otopeni, insa exista sanse mari ca el sa fie recuperat pâna la meciul cu Astra II.

Modificări

„In ultimele etape, am fost nevoit sa schimb mereu primul unsprezece ca urmare a indisponibilitatilor din lot. Acum, sper ca si Ursu sa se refaca pâna sâmbata, astfel incât sa beneficiez, in premiera, de lotul complet. Ma bucur foarte mult ca nu ne mai confruntam cu suspendari, mai ales ca, pe final de sezon, acest risc este unul destul de ridicat, ca urmare a cumului de cartonase galbene”, a declarat antrenorul Cristi Popovici.

Datorie

„Galben-albastrii” si-au reluat antrenamentele ieri dupa-amiaza, ziua de astazi incluzând doua sedinte de pregatire. „Ne dorim foarte mult sa ne impunem in fata Astrei II si sa legam astfel victoriile. Succesul de la Otopeni a fost foarte important, dar nu ar avea valoare daca nu ar fi dublat de o victorie acasa”, a punctat Boghian. „Vrem nu doar un rezultat bun cu Astra II, ci si o prestatie de calitate. Suntem datori fata de publicul nostru”, a completat Popovici.

Sursa: Deșteptarea

08 May. 2012, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă