Băcăuanii merg în Giulești să profite de slăbiciunile Rapidului!

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 12:26 Liga 2
Băcăuanii merg în Giulești** să profite de slăbiciunile Rapidului!

Super-oferta „doi in unul” pentru Sport Club Bacau! In etapa a patra a ligii secunde, „lanterna rosie” a Seriei I va avea parte de cel mai usor si, totodata, cel mai dificil meci al sezonului. Cum se explica paradoxul? Mai simplu decât poate fi descifrata evolutia din teren a oamenilor lui Viorel Tanase. Sâmbata, SC-ul se deplaseaza in Giulesti, acolo unde va intâlni Rapidul, echipa cu nume, istorie, pretentii si public: hotarât lucru, un meci greu, cel mai greu pentru oaspeti!

In egala masura, insa, bacauanii vor avea in fata un Rapid suferind in planul jocului (a schimbat deja antrenorul), dar si al lotului, ca urmare a suspendarilor lui M. Stoica si Al. Iacob, eliminati miercuri, la Târlungeni. Daca-si vor ascunde propriile slabiciuni si le vor specula pe cele ale feroviarilor, Hurdubei si compania ar putea obtine primul sau primele puncte din actualul sezon, reusita care ar intra, cu siguranta, la „breaking news”: iata ce inseamna un meci usor! Mai ales ca bacauanii nu vor evolua sub presiune; daca pierd, nu e vorba decât de o noua infrângere, de data aceasta pe terenul unei grupari contra careia nu poti emite pretentii.

„Intr-adevar, Rapid este, la rândul sau, o echipa vulnerabila, cu multi jucatori tineri, fara experienta, dar si cu câteva individualitati notabile precum Pancu. Totul este sa nu mai gresim noi”, a declarat antrenorul SC-ului, Viorel Tanase, care si-a pus elevii la zid dupa esecul de miercuri, contra Farului: „Nu e posibil sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 2-1, luând doua goluri intr-un minut. Sunt suparat pe jucatori, pe atitudinea si pe lipsa lor de sacrificiu”.

Tase a amenintat din nou cu „rotatia cadrelor”: „Unii vor mai sta pe bancuta, altii nu vor prinde nici macar lotul”. Important e ca acei ce-l vor prinde, sa nu-l mai scape!

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă