”B = Bătaie!” Jucătorii dinamoviști, amenințați de suporteri înaintea returului barajului cu ”U” Cluj: ”Vă dezbrăcăm! Sărim din peluză!”

Autor: Andrei PREOTU Publicat: 27 May. 2022, 18:23 Actualizat: 27 May. 2022, 18:27 Liga 2
”B = Bătaie!” Jucătorii dinamoviști, amenințați de suporteri înaintea returului barajului cu ”U” Cluj: ”Vă dezbrăcăm! Sărim din peluză!”

Dinamo este la un pas să ajungă în Liga 2, pentru prima dată în istoria ei, iar o parte a ultrașilor promit să nu aibă milă de jucătorii lui Dusan Uhrin jr.

O parte a fanilor radicali amenință că sunt gata să intre pe teren dacă Dinamo nu va reuși să întoarcă rezultatul cu Universitatea Cluj, duminică seară, în fața unui stadion arhiplin.

În meciul tur, ”câinii” au pierdut cu scorul de 0-2. Fotbaliștii lui Dinamo urmează să primească, în cursul zilei de sâmbătă, vizita suporterilor. Aceștia vor să discute cu jucătorii pentru a îi face să înțeleagă cât de importantă este partida care va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Ultrașii lui Dinamo îi amenință cu bătaia pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr

Fanii dinamoviști nu concep o retrogradare în Liga 2, iar unii dintre ultrași consideră că fotbaliștii n-au nicio scuză dacă nu reușesc să câștige categoric returul cu echipa lui Erik Lincar.

”Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și ”B = Bătaie!”, le-au transmis ultrașii jucătorilor dinamoviști înaintea returului cu Universitatea Cluj.

Cu toate că s-au confruntat cu probleme financiare în ultimele luni, jucătorii lui Dusan Uhrin sunt acum motivați să rămână în prima divizie cu o sumă care se apropie de 100.000 de euro.

”Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat cu Dinamo. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul de duminică. Mereu am lucrat sub presiune aici. Așa e la Dinamo, iar jucătorii trebuie să înțeleagă și ei acest lucru, că sunt mereu sub presiune”, a spus Dusan Uhrin în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului retur din barajul de menținere/promovare în Liga 1.

Meciul dintre Dinamo și Universitatea Cluj este programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Autor: Andrei PREOTU Publicat: 27 May. 2022, 18:23 Actualizat: 27 May. 2022, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă