Avertismentul lui Duru pentru echipele care vor să ia licența: „Nu mai e de joacă, orice document poate ajunge pe mâna DNA-ului”

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:32 Liga 2
Avertismentul lui Duru pentru echipele care vor să ia licența:**

Cu o lună de zile înainte de încheierea termenului la care pot fi depuse dosarele pentru obținerea licenței sezonul viitor, iată că Viorel Duru le-a pregătit o surpriză oficialilor cluburilor care vor depune aceste acte.

Dumitru Dragomir a dezvăluit la finalul anului trecut că procurorii anticorupție au solicitat  de la LPF și de la FRF documente legate de transferurile făcute de clubul de sub Tâmpa în ultimul an.

Ancheta a pornit de la o plângere a jucătorului Cătălin Dedu (25 de ani), depusă pe 25 mai 2012 la DNA Brașov. Dedu a acuzat clubul că i-a falsificat semnătura pe un ștat de plată (pe o restanță salarială de 30.500 de euro), cu scopul de a obține licența în sezonul 2012-2013.

„Ca să evităm cazul Dedu-FC Brașov, îi avertizez încă de pe acum pe oamenii care vor depune dosarele de licențiere la FRF că vor semna cu mâna lor și pe răspunderea lor că toate documentele din dosarele respective sunt legale și autentice. Nu mai este de joacă, deoarece orice document de acest fel poate ajunge pe mâna DNA-ului.”, a spus Viorel Duru pentru ProSport.

Conform surselor ProSport, Viorel Duru a fost convocat anul trecut la DNA pentru a da o declarație în acest caz.

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă