„Au vrut sa ne măcelărească, dar ne-am dăruit și am învins”

02 Sep. 2008, 18:12 Liga 2
„Au vrut sa ne măcelărească, dar ne-am dăruit și am învins

Oficialii clubului Sportul Studențesc atrag atenția ori de câte ori au ocazia, că maniera de arbitraj, la care este supusă, în repetate rînduri echipa este de-a dreptul jenantă. Partida disputată etapa trecută în compania celor de la Dunărea Giurgiu, deși  câștigată de studenți cu scorul de 4-2, a fost una, cu un „iz de scandal” din cauza manierei tendențioase de arbitraj din prima repriză a brigăzii de arbitrii formate din centralul Emil Voicu și asistenții Dragoș Iliescu, George Fridl.

Fazele incriminatorii par a fi patru poziții de ofsaid, dintre care unul fiind chiar la golul doi al celor de la Sportul, fază incriminată de oficialii de pe malul Dunării, precum și o lovitură liberă la un contact umăr la umăr sancționată cu un cartonaș galben încasat de mijlocașul Sportului, Sebastian Ghinga. După vizionarea casetei video a partidei, Cristian Gheorghe, președintele executiv al echipei din Regie, a afirmat:

 

„Arbitrii au vrut să ne măcelărească…dar am reușit să depășim prin joc această manieră de a arbitra. Vreau să felicit întrega echipa pentru aceasta victorie”

Cu toate aceste defavoruri, „Gașca nebună” din Regie s-a mobilizat exemplar și a reușit o victorie meritată, având pe lângă un adversar incomod și o manieră de arbitraj părtinitoare.

Articol scris de Andi Sârbu

 

02 Sep. 2008, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă