Au trecut și Dunărea

30 Jul. 2009, 13:26 Liga 2
Au trecut și Dunărea

 

Trei partide și tot atâtea victorii. Bilanțul amicalelor disputate de FCM Bacău în intersezon se prezintă în regulă. După succesele din „dubla” de săptămâna trecută, cu Cetate Suceava, a venit și reușita de ieri: 2-0 cu Dunărea Galați. Un test util, contra unei formații pe care „galben-albaștrii” o vor reîntâlni în penultima etapă a turului ligii secunde.

 

Prima repriză a fost subțire ca un sprit de vară. Puțin vin, mult sifon. Și doar două ocazii clare de gol. Câte una de căciulă. Mai întâi, Manea a intervenit salvator cu piciorul la șutul lui Enache, din minutul 4, pentru ca 22 de minute mai târziu, Taban să-l țintească pe Mindileac din câțiva metri. În rest, multă neclaritate în joc, Bacăul suferind vizibil în faza de construcție.

 

Altă muzică după pauză. Tonul a fost dat de noul intrat Petrea, iar vocea întâi s-a dovedit, ca și în celelalte întâlniri, Adi Câmpeanu. Atacantul băcăuan a fost aproape de un gol de generic (lob de la 40 metri neutralizat de Mindileac), după care a obținut un penalty pe care l-a transformat tot el cu multă precizie în minutul 52. 12 minute mai târziu a venit și golul ce a parafat scorul final, Vâjou reluând acrobatic cu capul cornerul executat de Dobârceanu.

 

Pe final a fost loc și pentru câteva experimente, antrenorul Gheorghe Poenaru testându-l pe Adascăliției ca „închizător” într-un 4-1-4-1. Atenția a fost polarizată însă de Ciprian Manea. Portarul băcăuan a avut trei intervenții de marcă în situații de unu contra unu cu atacanții adverși, reușind să conserve rezultatul. Ultimul cuvânt a aparținut lui Petrea, care merită cu prisosință un gol. S-a ales doar cu o bară transversală, ce-i drept teribil de frumoasă.

 

FCM Bacau: Manea – Mihalachioaie (min. 46 Varea), Spiridon, Carnariu (min. 46 Vajou), Dobârceanu – Dutciuc (min. 62 I. Radu), Taban, R. Cojocaru (min. 75 Boboc), Boboc (min. 46 Petrea) – Câmpeanu (min. 65 Adascalitei), Tismanaru.


Dunarea Galati
:
Mindileac – Cristescu, C. Emil, Velescu, D. Popescu – Iovita, Cucu, Jecu, Cristea – Grosu, Enache. Au mai jucat: Marin, Bostan, Dima, Tofan, Stiubei.

 

Sursa: desteptarea.ro

 

30 Jul. 2009, 13:26 Liga 2
Pe aceeași temă