Au căzut încă două variante de antrenor de pe lista Politehnicii Iași! Moldovenii încă speră la Leo Grozavu, dar au intensificat discuțiile și cu un fost dinamovist

Narcis POHOAȚĂ 05 Jun. 2022, 23:33 Liga 2
Au căzut încă două variante de antrenor de pe lista Politehnicii Iași! Moldovenii încă speră la Leo Grozavu, dar au intensificat discuțiile și cu un fost dinamovist

După îndelungi căutări, negocieri și refuzuri, Poli Iași ar putea anunța, până luni seară, numele noului antrenor.

Deși inițial nu a fost pe lista scurtă a clubului din Copou, Claudiu Niculescu (45 de ani) a devenit favorit să semneze cu echipa din Iași, după ce în ultima perioadă mai multe nume au refuzat să preia postul rămas vacant după plecarea lui Costel Enache, fiindcă acestuia nu i s-a mai prelungit contractul.

Au picat variantele Mihai Teja și Adrian Mihalcea

Președintele Cornel Șfaițer a purtat discuții în ultimele zile cu mai mulți antrenori, iar la un moment dat ieșenii erau optimiști că vor semna cu Mihai Teja. Antrenorul care a lucrat la Poli în urmă cu trei ani i-a anunțat însă duminică seară pe oficialii ieșeni că va accepta o ofertă din străinătate.

Aflat și el pe lista scurtă în ultimele zile, Adrian Mihalcea a refuzat și el Iașiul, urmând să semneze foarte probabil cu echipa de primă ligă Chindia Târgoviște. Acesta își dăduse, inițial, acordul că continue cu Unirea Slobozia.

Emil Săndoi a refuzat și el să preia Poli Iași, chiar dacă nu va mai continua cu Chindia.

Ieșenii așteaptă ultimul răspuns de la Leo Grozavu

După ce au picat și aceste două variante, președintele Politehnicii a intenstificat discuțiile cu alți doi antrenori liberi de contract, Claudiu Niculescu și Bogdan Andone.

Primul, ultima dată pe banca Concordiei Chiajna, are cele mai mari șanse să semneze cu gruparea din Copou și ar putea să semneze până luni seară. Dacă nu cumva situația se va schimba radical până la prânz.

Moldovenii încă trag speranțe că Leo Grozavu, liber de contract după plecarea de la Sepsi OSK, se va răzgândi și va accepta să vină la Iași, unde va putea să facă din nou echipă cu bunul său prieten Cornel Șfaițer.

Ieșenii așteaptă până luni la prânz un răspuns final de la Grozavu, iar în cazul unui nou refuz cel mai probabil Niculescu va semna cu formația moldoveană.

Narcis POHOAȚĂ 05 Jun. 2022, 23:33 Liga 2
Pe aceeași temă