Artimon schimbă primul „11” contra liderului!

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 14:16 Liga 2
Artimon schimbă primul

Pentru meciul de sâmbătă, contra liderului Seriei I din Liga a II-a, FC Botoșani, antrenorul FC Farul pregătește o altă formulă de start decât în jocul anterior. Artimon se va putea baza pentru acest meci și pe revenirea a doi jucători care la Tulcea n-au evoluat.

„Este posibil ca formula de start să difere pentru acest meci. A revenit la programul de antrenament inclusiv Bumbac. Va intra și Săceanu. Singurul jucător care este în afara lotul este Coteanu, deși ieri a făcut al doilea antrenament normal, dar ținând cont de pauza pe care a avut-o, nu cred că va face parte din lotul de 18″, a declarat tehnicianul FC Farul, Alin Artimon.

Mucsi: „La finalul campionatului cred că Farul va fi la mijlocul clasamentului”

Noul mijlocaș al constănțenilor, Fabian Mucsi, a declarat că, în opinia sa, echipa de la malul mării va încheia sezonul la mijlocului clasamentului. „Știm că echipa trebuie salvată de la retrogradare. Până acum, jocurile au demonstrat că facem o treabă bună. Echipa merită să fie mai sus, nu-și merită locul în clasament. La finalul campionatului, cred că Farul va fi la mijlocul clasamentului. Cine a urmărit jocurile știe exact despre ce este vorba și nu cred că se pune problema retrogradării”, a spus Mucsi, citat de Cuget liber.

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă