Artimon, încrezător înaintea meciului de la Brăila: „Putem obținem puncte”

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 16:27 Liga 2
Artimon, încrezător înaintea meciului de la Brăila:**

Alin Artimon continuă la Farul. După numeroasele schimbări din ultima perioadă de la echipa constănțeană, antrenorul „marinarilor” a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că lotul pe care îl are la dispoziție se pregătește în mod normal, demisiile oficialilor neafectând jucătorii. Tehnicianul se așteaptă sâmbătă la o victorie sau la un egal în meciul din deplasare de la Brăila.

„A fost o săptămână agitată pentru club, dar nu și pentru vestiar. Programul a decurs normal și sunt mulțumit de modul cum jucătorii sunt implicați la antrenamente, așa cum a fost și până acum. Problema noastră este la joc și în special atunci când scorul suferă modificări pe tabelă, ori în favoarea noastră, ori în defavoarea noastră. Nu știm să gestionam lucrurile și se resimte presiunea. Am încercat să țin jucătorii cât mai departe de mișcările din club. Suntem încrezători că în cele doua jocuri putem obținem puncte. Sunt două jocuri importante și putem aduce o iarnă cât de cât mai liniștită, dar oricum va fi agitată.”, a declarat Artimon, citat de fcfarul.ro.

Patru jucători nu vor juca la Brăila

Pentru jocul cu CF Brăila, Artimon nu va avea la dispoziție patru jucători, absența acestora având diverse motive. „Avem probleme de efectiv, Băjan și Săceanu sunt suspendați. George Curcă este răcit, ieri nu s-a antrenat deloc, iar o problemă medicală are și Berti, care în ciuda tinereții, pur și simplu i s-a blocat spatele, de la frig. Voi vedea astăzi dacă este apt. Mai sunt zile până sâmbătă. Sandu este înapoi în lot. Ghenciu se antrenează și el normal.”, a mai spus Alin Artimon.

La meciul trecut, cu Unirea Slobozia, Robert Săceanu a fost eliminat pentru injurii și este de așteptat ca acesta să fie sancționat. „În privița lui Săceanu, așteptăm să i se transmită pedeapsa. Cu siguranță va suporta consecințele. Care sunt ele, veți afla și în funcție de câte etape va primi”, a încheiat antrenorul constănțenilor.

Articol scris de Marius ANGHEL

 

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă