Artimon are bătăi de cap înainte meciului cu Delta!

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:22 Liga 2
Artimon are bătăi de cap** înainte meciului cu Delta!

FC Farul se pregătește să susțină un nou joc în Liga a II-a, bucurându-se de un start mai bun decât în tur, după victoria la „masa verde” cu Sportul și egalul (1-1) cu CS Otopeni. Sâmbătă, în deplasare, la Tulcea, „marinarii” vor întâlni formația locală Delta, de la ora 11.00, însă din lot vor lipsi trei jucători: Bumbac, Coteanu și Săceanu.

Pentru meciul de mâine, cu Delta Tulcea, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a II-a, FC Farul nu se va putea baza pe Constantin Bumbac, accidentat, Constantin Coteanu, confruntat la rându-i cu probleme de sănătate, și Robert Săceanu, suspendat.

În schimb, va reveni Stoianof, care și-a ispășit suspendarea pentru meciul cu Otopeni, și va fi inclus în lot unul din cei doi jucători, Mucsi și Fuchs, legitimați de curând la club.

„Este un joc important, iar evoluția noastră va fi mai importantă decât cele trei puncte puse în joc. Delta este o echipă bună, redutabilă în mod special pe teren propriu, o echipă de combinație, care sunt sigur că ne va pune în dificultate. Am încercat în zilele trecute să pregătim jocul cât mai bine, știm la ce să ne așteptăm, acum rămâne să vedem ce reușim să facem”, a declarat principalul Farului, Alin Artimon.

Tehnicianul a explicat și faptul că vrea să dovedească contrariul celor care îl contestă și să continue pe un plan ascendent cu Farul. „Îmi doresc să creștem ca randament, să folosim aceste jocuri tari de la începutul campionatului pentru consolidarea nivelului pe care îl avem. Doresc să demonstrăm că evoluția din jocul de acasă, cu CS Otopeni, nu a fost una întâmplătoare și doar un start, pentru că asta ne interesează în acest moment: să obținem puncte și să creștem valoric. Dacă vom reuși acest lucru, înseamnă că suntem pe drumul corect”, a mai spus Artimon.

Reacții pozitive după meciul cu Otopeni

După egalul obținut în partida cu CS Otopeni, de pe teren propriu, antrenorul principal al Farului susține că a primit mai multe reacții pozitive de la diferiți oameni de specialitate, care întăresc teoria acestuia conform căruia Farul va arăta progres în retur.

„Am avut reacții pozitive, sunt antrenori și conducători care au apreciat nivelul nostru de joc cu care am ieșit din iarnă. Cunoscând grupul, sunt relativ mulțumit pentru un prim joc. În momentul acesta, începem să avem mai multe soluții, completând lotul sau revenind o parte din cei accidentați și sunt convins că lucrurile vor sta din ce în ce mai bine”, a spus Artimon.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă