Apostol: „Muncă, disciplină și concentrare”

21 Aug. 2009, 12:29 Liga 2
Apostol:**

La conferința de presă dinaintea primului meci din acest sezon al Botoșaniului, Ștefan Apostol a vorbit despre avantajele echipei pe care o va întâlni în etapa a doua, Dunărea Giurgiu. Antrenorul botoșănenilor a îndemnat la concentrare, muncă și disciplină deoarece în opinia sa doar așa elevii săi ar putea debuta cu un succes în noul sezon.

 

"Giurgiuvenii vin la Botoșani după un 3-0 acasă nemeritat vizavi de proporțiile scorului dar au dovedit că sunt o echipă foarte bună, matură cu jucători care joacă de mulți ani în aceeași componență. Cel mai important aspect este ceea ce facem noi pe teren și nu e deajuns doar să îmbrăcăm tricoul FC-ului ca să ne apropiem victoria. Trebuie muncă, disciplină și foarte multă concentrare din minutul 1 până când fluieră arbitrul sfârșitul meciului.", a declarat Ștefan Apostol.

 

Tehnicianul e conștient că rezultatele din ultima perioadă au pus presiune pe el și pe echipa sa și recunoaște că are nevoie de timp și răbdare pentru a realiza o echipă competitvă.

 

"Ultimele două rezultate au venit și au pus puțina presiune pe jucători, dar în urma discuțiilor de săptămâna asta cu domnii din conducerea clubului realizăm cu toții ce avem de făcut în continuare. Presiune pe antrenori sunt la orice meci pentru că pe antrenor îl mențin rezultatele, dar pentru începutul asta de campionat e nevoie de puțină răbdare. Mai sunt doua zile până la meciul cu Dunărea Giurgiu în care sper să aliniez cea mai bună formulă.", a declarat antrenorul.

 

Apostol s-a referit la conferință și la situația accidentaților din lotul său. Dacă Ursu a intrat ușor în programul echipei și e așteptat să joace în următoarele meciuri, la Ciornei situația e puțin mai gravă.


"În urma controlului de la București, Ciornei a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente, va fi operat și va pierde acest tur de campionat. Trebuie să se mai repete un RMN și să se ia o decizie vizavi de operație. Ursu a intrat în programul echipei deocamdată separat, dar a făcut antrenament toată săptămâna. În rest nu sunt probleme.", a declarat la conferința de presă inainte meciului cu Dunarea Giurgiu antrenorul principal Stefan Apostol.

21 Aug. 2009, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă