Ape tulburi la Brăila. „Sunt zile în care ne facem iluzii că se dorește o echipă în Liga 2, apoi dintr-o dată totul se năruie”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 11:54 Liga 2
Ape tulburi la Brăila.**

Cu jucătorii neplătiți de trei luni, ultimul salariu alocat lor fiind cel aferent lunii noiembrie, CF Brăila a început cu dreptul turneul play-off, fiind la un pas de a detona bomba pe terenul liderului Seriei I, FC Voluntari. Doar trei minute i-au despărțit pe elevii lui Alin Pânzaru de realizarea unei uriașe surprize. Meciul de sâmbătă s-a încheiat la egalitate, 1-1, dar, chiar și așa, conform unor surse din interiorul clubului, șefii echipei din Voluntari i-au băgat în ședință pe jucători.

Pentru a nu știu câta oară în ultimele luni, conducerea clubului afirmă că situația financiară la CF Brăila nu este deloc roză. Primăria a trimis către clubul de fotbal o primă tranșă din suma aprobată, cea de-a doua urmează să sosească, în timp ce de la Consiliul Județean nu a venit niciun semnal.

„Se pare că această echipă trebuie să trăiască periculos, la limita supraviețuirii în acest eșalon. Sunt zile în care ne facem iluzii că la Brăila se dorește o echipă în Liga a II-a, apoi dintr-o dată totul se năruie. Am primit o primă tranșă de la Primărie, sper ca în această săptămână să vină și cea de a doua. În schimb, de la Consiliul Județean, deși am depus documentația necesară, nu am primit nicio veste, nici albă, nici neagră”, a declarat Valentin Avramescu, președintele echipei brăilene.

În această săptămână, conducerea clubului va mai face o încercare de a obține bani de la CJ, iar dacă semnalele nu vor fi cele așteptate, șefii CF-ului vor organiza o conferință de presă în cadrul căreia este posibil să fie anunțată chiar retragerea echipei din campionat.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă