Antrenorul echipei Pandurii, optimist înaintea confruntării cu Turris Oltul! Călin Cojocaru: ”Plecăm cu un handicap, dar cu siguranță putem scoate un rezultat pozitiv”. Suporterii vor putea urmări meciul în centrul orașului

Mircea OGLINDOIU 11 Sep. 2020, 15:53 Liga 2
Antrenorul echipei Pandurii, optimist înaintea confruntării cu Turris Oltul! Călin Cojocaru: ”Plecăm cu un handicap, dar cu siguranță putem scoate un rezultat pozitiv”. Suporterii vor putea urmări meciul în centrul orașului

Învinsă etapa trecută în deplasarea de la Rapid, scor 1-2 în Regie, Pandurii dispută sâmbătă primul meci stagional pe teren propriu. De la ora 11:00, echipa gorjeană va întâlni Turris Oltul, iar antrenorul Călin Cojocaru va putea conta pe mijlocașul belgian Martin Remacle (23 ani) și pe atacantul francez Steven Rick Ruben Goma (19 ani). Ambii au fost legitimați joi, astfel că vor avea drept de joc sâmbătă, după ce rataseră jocul din Regie.

Călin Cojocaru: ”O să vedeţi o echipă mult mai bună, mai pragmatică a noastră” 

Sârbul Borislav Zlataric, francezul Alexandre Castaing și nigerianul James Emmanuel Okeke încă n-au primit cartea verde, conform spuselor antrenorului Cojocaru. Ghanezul Prince Buaben, belgianul Kevin Bunga și polonezul Rafal Zaborowski au fost singurii străini care au fost legitimați înaintea jocului cu Rapid, toți trei fiind titulari în Regie.

Nu s-a văzut o diferenţă mare între noi şi Rapid. Am adus foarte mulţi jucători, dar nu am reuşit să-i legitimăm pe toţi, nu le-a sosit cartea verde. Am evoluat pentru prima oară în această formulă, dar eu zic că am stat destul de bine în teren. Jucătorii au calitate, dar n-am avut timpul necesar să-i legitimăm. De etapa viitoare, o să vedeţi o echipă mult mai bună, mai pragmatică a noastră”, a precizat antrenorul Călin Cojocaru, după meciul din Regie.

Pentru echipa sa urmează un nou meci împotriva unei pretendente la promovare.

Ne așteaptă un meci dificil, cum, de altfel, sunt toate. Plecăm cu un handicap, în sensul că avem foarte mulți jucători noi. Nu suntem omogeni, în schimb întâlnim o echipă care a fost la o secundă de Liga 1, dar suntem concentrați și cu siguranță putem scoate un rezultat pozitiv. Avem un moral destul de bun chiar dacă nu avem puncte în clasament.

Sperăm la mai mult de la meciul cu Turris. Sper să reușim cât mai repede toate legitimările pentru a avea liniștea necesară să pregătim meciurile cum se cuvine. Trebuie să ne mobilizăm cât mai repede, să stabilim relații de joc, iar după aceea nu îmi este teamă de niciun adversar. O să ne batem pentru puncte cu orice echipă”, a declarat Călin Cojocaru, conform gorjeanul.ro.

Meciul va fi proiectat la amfiteatru

Oficialii echipei gorjene au pregătit fanilor o surprinză, urmând să amenajeze un ecran uriaș în centrul orașului, pe care va fi proiectat meciul de la ora 11:00

Cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu şi al DSP Gorj, clubul Pandurii Târgu Jiu pune la dispoziţia suporterilor un ecran pe care vor putea viziona,  sâmbătă, 12 septembrie,  meciul din etapa a treia a Ligii a 2-a dintre Pandurii Târgu Jiu şi FC Turris Turnu Măgurele.

Ecranul va fi amplasat în amfiteatrul din centrul oraşului, StradaVictoriei, zona pietonală, chiar în faţa sediului clubului PanduriiTârgu Jiu, suporterii urmând să ia loc pe scaunele care vor fi puse la dispoziţie de clubul Pandurii, cu respectarea distanţei impuse de situaţia epidemiologică actuală.

Numărul de locuri fiind limitat de spaţiul amfiteatrului, suporterii sunt aşteptaţi la sediul clubului Pandurii, din zona centrală, stradaVictoriei, nr 22-24, începând de vineri de la ora 09:00 şi sâmbătă, până la ora meciului, pentru a se înscrie. Menţionăm că la ora meciului suporterii care vor intra îna mfiteatru trebuie să poarte măşti de protecţie şi li se va lua temperatura conform normelor sanitare în vigoare”, anunță panduriics.ro.

Pandurii n-a disputant decât un singur meci în actualulsezon, după ce n-a mai făcut deplasarea la București, pentru jocul din runda inaugurală, cu Metaloglobus. FRF încă nu s-a pronunțat dacă jocul respectiv va fi reprogramat sau dacă gorjenii vor pierde cu 3-0, iar cazul a primit miercuri un nou termen și va fi rejudecat pe 16 septembrie.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-sendroiu-a-plecat-de-la-pandurii-si-s-a-inteles-cu-alta-echipa-din-liga-2-dupa-16-ani-a-venit-momentul-sa-mi-iau-ramas-bun-19147496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lucian-goge-a-surprins-dupa-meciul-rapid-pandurii-au-stat-toata-noaptea-sa-legitimeze-jucatori-acum-am-aflat-19146772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-pandurii-targu-jiu-incepe-la-1730-echipele-de-start-19146621

 

 

 

Mircea OGLINDOIU 11 Sep. 2020, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă