Antoniu Manolache a adus prima victorie în play-off pentru Corvinul și i-a administrat Unirii Slobozia prima înfrângere: ”Asta dă încredere echipei!”

Andrei PASCU 11 Apr. 2024, 14:35 Liga 2
Antoniu Manolache a adus prima victorie în play-off pentru Corvinul și i-a administrat Unirii Slobozia prima înfrângere: ”Asta dă încredere echipei!”

Corvinul Hunedoara e o echipă greu de învins în acest sezon și se menține între primele trei clasate în play-off-ul Ligii 2, fiind pe locul 3 după trei meciuri în grupa pentru promovare. După 1-1 contra Gloria Buzău și 0-0 contra CSC Șelimbăr, nou-promovata a bifat și prima victorie, 1-0 cu Unirea Slobozia.

Un succes contra liderului grupei, iar formația lui Florin Maxim a dat lovitura încă din prima repriză, marcând în minutul 14, prin Antoniu Manolache.

Antoniu Manolache a adus prima victorie în play-off pentru Corvinul Hunedoara

În prima repriză, au fost momente de joc când Corvinul Hunedoara putea marca și putea tranșa partida în favoarea ei, dar și aspecte de joc în repriza a doua când randamentul a scăzut. Au fost două dintre detaliile scoase în evidență chiar de Antoniu Manolache.

Fundașul speră ca el și colegii săi să înceapă să lege victoriile în play-off, chiar dacă are un ritm alert Corvinul Hunedoara în această perioadă, cu următoarea etapă din Liga 2 în weekendul care vine, dar și cu meci în semifinalele Cupei României în curând, care o poate duce în finala competiției.

Antoniu Manolache, după Corvinul Hunedoara – Unirea Slobozia: ”Exersăm mult fazele fixe”

Corvinul Hunedoara este o echipă periculoasă la fazele fixe, iar în partida cu Unirea Slobozia chiar așa a reușit să câștige.

O echipă foarte bine organizată Slobozia, atât ofensiv, cât și defensiv. Știam ce joacă, că apelează la baloane lungi, are atacanți cu viteză, o echipă bună pentru Liga 2.

Noi ne antrenăm la fiecare ședință de pregătire cu fazele fixe și mă bucur că ne iese. Am condus cu 1-0, automat ei au ieșit la joc, ne-am retras puțin în primele 20 de minute din repriza a doua, dar mă bucur că poarta noastră a rămas intactă”, a spus Manolache la finalul partidei.

Corvinul Hunedoara, deplasare la Miercurea Ciuc în etapa următoare

Corvinul Hunedoara are 42 de puncte, rămâne pe locul 3, în timp ce CSC Șelimbăr e la 43 de puncte, pe locul 2, dar nu a jucat momentan în această rundă a 3-a a play-off-ului. Locul 1 e ocupat de Unirea Slobozia, 46 de puncte, iar sub podium se situează Gloria Buzău, 36 de puncte, un meci mai puțin, FK Miercurea Ciuc, 36 de puncte, și CS Mioveni, 35 de puncte.

În etapa a 4-a a play-off-ului, Corvinul Hunedoara are meci pe teren advers cu FK Miercurea Ciuc, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 12:00. Apoi, la mijlocul săptămânii următoare va avea loc înfruntarea din semifinalele Cupei României, contra FC Voluntari, de pe teren propriu.

Fizic stăm foarte bine, toți suntem pregătiți și avem nevoie de odihnă acum, de refacere, iar la Miercurea Ciuc mergem să luăm punct sau puncte. Va fi un meci greu acolo, dar nu ne oprește nimic să reușim rezultat pozitiv.

Eu cred că e importantă fiecare victorie, ne dă încredere și moral. Nu am primit gol de trei meciuri și asta ne dă încredere. Linia de fund și portarul și-au făcut treaba. Asta dă încredere echipei!”, a mai spus fundașul.

Reacțiile lui Florin Maxim și Antoniu Manolache după meciul Corvinul Hunedoara – Unirea Slobozia, scor 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=eZVcYa4W1cs

Foto: Călin Corpaciu / Corvinul Hunedoara
Video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-adrian-mihalcea-dupa-corvinul-unirea-slobozia-1-0-19307250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-doua-remiza-la-rand-1-1-cu-fk-miercurea-ciuc-19307244

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-egalata-pe-final-de-cs-mioveni-19307238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-egalata-pe-final-de-cs-mioveni-19307238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/majoritatea-jucatorilor-de-la-csm-resita-termina-contractele-in-vara-19305709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-corvinul-unirea-slobozia-1-0-19305827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-si-unirea-slobozia-joaca-la-hunedoara-in-etapa-3-din-play-off-ul-ligii-2-19305714

Andrei PASCU 11 Apr. 2024, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă