Antonio Sefer, cucerit de Dan Alexa după câteva antrenamente: ”Alături de dânsul, vom promova în Liga 1”

Răzvan STÎNGĂ 19 Apr. 2020, 16:01 Liga 2
Antonio Sefer, cucerit de Dan Alexa după câteva antrenamente: ”Alături de dânsul, vom promova în Liga 1”

Dan Alexa a fost alegerea conducerii echipei Rapid, după demiterea lui Daniel Pancu. Fostul antrenor al Astrei trebuie să ducă echipa giuleșteană în prima ligă la finalul unui sezon încins, cu formații despărțite de puține puncte, în special în fruntea clasamentului. Mijlocașul Antonio Sefer (20 de ani) i-a făcut o scurtă descriere lui Alexa. Din câte a apucat să îl cunoască, spune că este un antrenor foarte dedicat, care vrea să îi cunoască bine pe jucători.

Chiar dacă până acum i-a coordonat doar la câteva antrenamente, Dan Alexa vorbește în fiecare zi cu jucătorii, dezvăluie Sefer. Modurile în care lucrează și gestionează o situație atât de delicată îl fac pe fotbalist să spună că Rapid va promova în acest sezon.

”Mister se descurcă foarte bine, chiar dacă a ajuns aici fix la întreruperea campionatului. Vorbește cu noi foarte des, avem ședințe cu dânsul și ne motivează foarte mult pentru ca la reînceperea campionatului să fim în formă maximă. Sunt convins că alături de dânsul, cu experiența pe care o are, vom promova în Liga 1!”, a spus Antonio Sefer pentru DigiSport.

Antonio Sefer: ”Nu știu în țară, dar noi, la Rapid, jucăm pentru suporteri”

Liga 2, și nu numai, s-ar putea relua fără spectatori după ieșirea din stare de urgență decretată din cauza pandemiei de coronavirus, aspect care nu îi convine mijlocașului. Meciurile fără public sunt anoste și crede că ar fi o greșeală dacă multe dintre etape se vor desfășura în astfel de condiții.

”Din punctul meu de vedere, fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic! Nu știu în țară, dar noi, la Rapid, jucăm pentru suporteri. Așa cum și ei sunt alături de noi necondiționat și mereu ne poartă spre victorie.

Suporterii noștri sunt unici… Ei trăiesc pentru Rapid! Le este foarte dor de tot ce însemamă Rapid. Sunt convins că la reînceperea campionatului vor fi lângă noi și ne vor susține necondiționat, ca de fiecare dată. Țin să le transmit și eu pe această cale un Paște luminat, multă sănătate alături de familiile lor”, a mai punctat Sefer, care pe 22 aprilie împlinește 22 de ani.

Rapid, pe locul 6 în Liga 2, dar la două puncte de poziția care asigură promovarea

Rapid ocupă locul 6 în Liga 2 după 24 de etape, cu 37 de puncte, cu două mai puțin decât CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, ocupantele locurilor 2, respectiv 3, cele care duc la promovare, respectiv barajul pentru promovare.

Modul în care se va relua campionatul Ligii 2 este incert în acest moment din cauza pandemiei de coronavirus, la FRF încercându-se în această perioadă să se găsească variante optime pentru continuarea competițiilor sportive. Una din ele este stabilirea ierarhiei finale cu sistem play-off/ play-out. Dacă sistemul va fi aplicat, Rapid va începe clasamentul de pe locul 5, la aceeași diferență de două puncte față de pozițiile 2 și 3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-rapid-ar-putea-face-transferuri-notabile-in-vara-dan-alexa-vrea-nume-importante-in-giulesti-daca-prmoveaza-in-liga-1-cine-nu-i-ar-dori-pe-fabbrini-pe-tamas-pe-budescu-pe-djoko-19130213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-asteapta-oferta-rapidului-am-vorbit-cu-el-si-mi-a-spus-ca-si-ar-dori-sa-ma-vada-jucand-in-giulesti-mijlocasul-astrei-vrea-sa-i-implineasca-visul-tatalui-sau-19130182

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Apr. 2020, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă