Andrei Herghelegiu: „Sper să continui forma bună și în campionat”

15 Feb. 2012, 17:10 Liga 2
Andrei Herghelegiu:**

Autor a cinci goluri în primele trei meciuri amicale ale lui CSMS Iași în această iarnă, atacantul Andrei Herghelegiu este de departe cel mai în formă vârf al lui Ionuț Popa în această perioadă. Herghelegiu a marcat unicul gol al meciului cu FCM Bacău (scor 1-0), a recidivat în amicalul cu Rapid CFR Suceava (5-0), iar în partida cu CSM Pașcani a reușit un hat-trick, deși a fost rezervă.

Atacantul ieșean se bucură de aprecierile antrenorului Ionuț Popa și speră să-l convingă pe tehnician prin evoluții din ce în ce mai bune că merită un loc de titular în echipa din Copou.

„Mă bucur că înscriu goluri, dar sper ca această formă bună a mea să continue și în meciurile din campionat, să nu fie ceva de moment. Oricum, aceste reușite din amicale îmi dau încredere și sper s-o țin tot așa. Sper ca domnul Popa să fi găsit în mine golgeterul pe care îl căuta, să joc din ce în ce mai bine și să prin un loc de titular”, a spus Herghelegiu.

Atacantul lui Ionuț Popa spune că este greu să joci pe terenuri înghețate, dar că echipa trebuie să se adapteze și să joace în orice condiții. „Normal că ne-ar fi plăcut și nouă să jucăm în Antalya, pe terenuri bune și la temperaturi mai ridicate, dar dacă am rămas acasă trebuie să ne adaptăm condițiilor de aici. Cald, frig, trebuie să jucăm și să ne pregătim până ne ies ochii din cap, pentru că avem nevoie de o pregătire bună pentru a promova”, a mai spus atacantul ieșean.

Acesta crede că Iașiul are șanse reale la promovare, chiar dacă mulți consideră că Viitorul și Delta Tulcea pornesc favorite. „Noi avem șansa noastră la promovare. Nu știu cine este favorită, dar noi ne vom bate pentru promovare până la ultimul meci. Chiar dacă unii consideră că alte echipe sunt favorite, noi mergem „pe burtă”, așa cum spune antrenorul nostru. Mai bine cu șansa a doua și să promovăm, decât să fim favoriți să să ratăm obiectivul”.

Articol scris de Narcis Pohoață

15 Feb. 2012, 17:10 Liga 2
Pe aceeași temă