Ana Maria Prodan, președinte la Buftea

14 Jan. 2009, 19:41 Liga 2
Ana Maria Prodan,** președinte la Buftea

După despărțirea de grupul de jucători care aparțin de Poli Timișoara, FC Buftea dă o adevărată lovitură de imagine.

Astfel, începând de joi, Ana Maria Prodan va fi noul președinte al echipei de Liga a II-a. Știrea a fost confirmată chiar de către cea care își propune să ducă echipa din Buftea în Liga I în cel mai scurt timp posibil.


“Vin la Buftea pentru primarul Ion Stoica. Dânsul este un om deosebit care a crezut în mine și vreau să nu-l dezamăgesc. Am planuri mari cu echipa și sezonul viitor ne vom bate la promovarea în Liga I. Promit că Buftea va deveni una dintre cele mai puternice echipe din România”
, a spus Ana Maria.

 

Noul președinte a anunțat că va încerca să implementeze la echipă toate cunoștințele acumulate în Germania. “O să fac curățenie la echipă. Cine nu va face față cerințelor antrenorului, va pleca. Nu am să mă bag niciodată peste antrenor, dar vreau ca atunci când jucătorii intră pe teren să dea totul pentru Buftea. Vreau să implementez mentalitatea germană la formație”, a declarat cea care va fi începând de mâine numărul unu la CS Buftea.

Ana Maria a recunoscut și faptul că va fi ajutată la club de către soțul său, fotbalistul Laurențiu Reghecampf : “Laurențiu mă va ajuta la club, dar nu va ocupa nicio funcție oficială. Cred că experiența lui va fi de folos echipei”.

Articol scris de Carmen BANU

14 Jan. 2009, 19:41 Liga 2
Pe aceeași temă