Alt antrenor, altă viață? Popovici: „Nu ne vom închide, vom juca deschis”

20 Apr. 2012, 12:19 Liga 2
Alt antrenor, altă viață?** Popovici:

Etapă nouă pentru FCM Bacău. Din mai multe puncte de vedere. „Galben-albaștrii” se deplasează la Iași, în tentativa de a reînnoda firul rezultatelor pozitive, întrerupte vinerea trecută, atunci când au cedat pe teren propriu în fața Callatisului. Jocul de sâmbătă, cu CSMS Iasi reprezinta, totodata, si primul cu Cristi Popovici pe banca tehnica.

Revenit la cârma Bacaului dupa o pauza de trei ani si jumatate, ca inlocuitor al lui Gheorghe Poenaru, care si-a reziliat contractul din cauza unor probleme personale, Popovici spera intr-un debut fericit in Copou. „Mergem la Iasi cu convingerea ca putem avea o evolutie buna. Nu ne vom inchide, vom juca deschis”, a anuntat noul tehnician al Bacaului.

Fără Doboș și Lozneanu

Desi instalat in functie inca de luni, Popovici nu a putut pregati echipa in aceasta saptamâna asa cum si-ar fi dorit. „Ploaia si lipsa terenurilor bune de antrenament ne-au pus serios bete in roate. Asta este, trebuie sa adaptam situatiei”, a declarat antrenorul FCM Bacau, care se confrunta si cu probleme de efectiv.

Eliminati la jocul cu Callatis Mangalia, Lozneanu si Dobos nu vor putea evolua contra Iasiului. „Lozneanu si Dobos sunt elemente de baza, insa sper intr-o evolutie buna din partea celor care ii vor inlocui. Mi-as dori ca atunci când le va expira suspendarea, celor doi sa le fie greu sa mai prinda echipa”, a precizat Cristi Popovici.

Amintiri din Cupă

Daca FCM Bacau va evolua fara presiune in Copou, fiind ca si salvata de la retrogradare, in schimb CSMS Iasi e nevoita sa joace la rezultat, aflându-se in plina cursa pentru promovare. Antrenorul gazdelor, Ionut Popa a avertizat asupra dificultatii jocului de sâmbata: „Indiferent de problemele pe care le-a avut, indiferent de esalonul in care a jucat, Bacaul a fost mereu o echipa ambitioasa, incomoda. Au simtit-o si alte echipe, dar si Iasiul de-a lungul anilor”.

Iesenii mai au motiv sa se teama de acest meci: in toamna, au fost eliminati din Cupa României chiar de mâna lui Cristi Popovici, care antrena in acea vreme pe Sport Club!

Sursa: Deșteptarea

20 Apr. 2012, 12:19 Liga 2
Pe aceeași temă