Alin Nica, primul gol în acest sezon de Liga 2, în chiar ultimul meci al anului. Mijlocașul echipei SC Oțelul, decisiv în victoria cu Metaloglobus: ”Suntem pe podium, pentru asta muncim. Nimeni nu credea în noi, dar suntem acolo”

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 18:17 Liga 2

Alin Nica, mijlocașul de 25 de ani al echipei SC Oțelul, s-a numărat printre jucătorii care au marcat în partida cu Metaloglobus, pe care gălățenii au câștigat-o fără mari probleme, cu 3-0. Nica s-a aflat la primul său gol de Liga 2 în acest sezon și a dedicat reușita familiei și prietenilor.

SC Oțelul, succes la scor cu Metaloglobus, 3-0. Alin Nica, printre marcatori

Alin Nica a remarcat, la fel ca antrenorul Dorinel Munteanu, faptul că jucătorii au vrut să învingă neapărat în ultima partidă din campionat din acest an, mai ales că în tribune a fost un număr importante de fani, de câteva mii, așa cum a avut SC Oțelul la toate confruntările de pe teren propriu.

Cu succesul de sâmbătă, SC Oțelul și-a asigurat un loc pe podium la final de 2022, iar prezența în play-off e greu de ratat, dacă echipa va continua să evolueze în nota în care a făcut-o în această primă parte de sezon.

Alin Nica, după ce a marcat în partida SC Oțelul – Metaloglobus: ”E important ca jucătorii care intră pe teren să dea totul și să aducă victoria”

Alin Nica a venit de pe banca de rezerve, nu a fost titular cu Metaloglobus, iar finalul de partidă l-a prins și cu banderola pe mână după înlocuirea căpitanului Ionuț Neagu.

Chiar meritam victoria și ne-am dorit-o mult, cred că s-a văzut și în teren. Suntem pe podium, pentru asta am muncit. Surprinzător, nimeni nu credea în noi, dar uite că am făcut un campionat bun și am ajuns acolo unde ne-am dorit.

(N.r. – Despre faptul că a intrat pe teren în minutul 43 și a terminat meciul cu banderola pe mână) E important ca jucătorii care intră pe teren să dea totul și să aducă victoria, nu contează cine poartă banderola. Toți suntem căpitani în teren. Am avut emoții la golul marcat, am văzut că sare mingea și am zis să mă asigur, am intrat cu ea în poartă.

Dedic golul familiei, prietenilor, mereu sunt acolo pentru mine și mă susțin, dar și echipei, pentru că am muncit mult pentru victorie”, a spus Alin Nica la finalul întâlnirii de la Galați.

  • 17 meciuri a evoluat Alin Nica pentru SC Oțelul în acest sezon de Liga 2. În nouă confruntări a făcut parte din echipa de start a lui Dorinel Munteanu. Mijlocașul născut la Umbrărești (județul Galați) a ajuns la SC Oțelul în vara lui 2020, de la Sporting Liești.

SC Oțelul, pe podiumul clasamentului din Liga 2

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de FK Miercurea Ciuc, e de șase puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Gălățenii vor mai disputa și confruntarea din grupele Cupei României, cu Gloria Buzău, din ultima etapă a fazei grupelor, în 2022.

Rezumatul partidei SC Oțelul – Metaloglobus

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-spectacol-cu-metaloglobus-nou-promovata-a-terminat-anul-de-liga-2-cu-pofta-de-goluri-iar-dorinel-munteanu-e-incantat-e-meritul-jucatorilor-ii-felicit-19255840

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-2022-sapte-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-podiumul-poate-suferi-modificari-dar-vor-fi-schimbari-si-pe-celelalte-locuri-de-play-off-19255585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-a-rabufnit-la-final-de-an-avem-unul-dintre-cele-mai-proaste-terenuri-din-liga-2-antrenorul-suparat-dupa-unirea-dej-minaur-baia-mare-am-avut-gol-19255925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-promite-sa-fie-alta-echipa-din-2023-mihai-iosif-reactie-dupa-remiza-surprinzatoare-cu-unirea-dej-19255919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/faceti-loc-faceti-loc-dinamo-vine-tare-din-spate-crescut-la-steaua-iulian-rosu-e-jucatorul-momentului-in-echipa-lui-ovidiu-burca-suporterii-l-au-impresionat-aveam-o-19255905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doar-remiza-pentru-csm-slatina-cu-progresul-spartac-iar-oltenii-termina-anul-fara-victorie-daniel-oprescu-nu-e-ingrijorat-de-forma-din-ultimele-etape-stiam-ca-nu-trebuie-sa-ne-imbatam-cu-a-19255883

 

 

 

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă