SC Oțelul, spectacol cu Metaloglobus! Nou-promovata a terminat anul de Liga 2 cu poftă de goluri, iar Dorinel Munteanu e încântat: ”E meritul jucătorilor, îi felicit”

Andrei PASCU 03 Dec. 2022, 20:18 Liga 2

Dorinel Munteanu a fost încântat de prestația echipei sale, SC Oțelul, în meciul cu Metaloglobus, ultimul din 2022 în Liga 2. Antrenorul a reușit să își capaciteze jucătorii și la ultima reprezentație din campionat, iar nou-promovata a trecut la scor de bucureșteni, 3-0.

SC Oțelul termină anul de Liga 2 pe locul 3, după 3-0 cu Metaloglobus

Partida a fost tranșată de SC Oțelul în urma golurilor marcate de Yuri Cissoti (min. 14), Vanja Markovic (min. 69) și Alin Nica (min. 75), dar Dorinel Munteanu a remarcat și momentele în care a ieșit în evidență portarul Cosmin Dur-Buzoancă, el salvând echipa în situațiile dificile, așa cum s-a întâmplat și în rundele trecute de Liga 2.

A fost încheiat anul de maniera în care Dorinel Munteanu voia, lucru pe care îl puncta la conferința de presă premergătoare duelului cu Metaloglobus. A remarcat din nou întreaga prestație din 2022, nu doar acest sezon, ci și evoluțiile din Liga 3, de până la momentul promovării în Liga 2.

Dorinel Munteanu, după SC Oțelul – Metaloglobus: ”Un 3-0 meritat”

Per total, Munteanu este încrezător că SC Oțelul poate atinge play-off-ul în acest sezon, chiar dacă vrea concentrare și la ultimele runde din sezonul regular, care vor avea loc în 2023.

Un 3-0 meritat, dar am avut în față o echipă foarte bună, care a pus probleme. Am avut azi în Dur-Bozoancă un portar inspirat, care ne-a salvat de două-trei ori. Vreau să felicit echipa pentru concentrare, pentru tot ceea ce a făcut, pentru că a terminat cu bine acest an competițional.

Consider că acest an a fost unul foarte bun pentru echipă, pentru oraș, iar după acest rezultat avem speranțe pentru ultimele etape din sezonul regular, să prindem play-off-ul. Nu va fi ușor, nu vreau ca jucătorii să creadă că suntem calificați, mai sunt meciuri în care sunt puse în joc puncte, dar azi am făcut un pas important.

Este meritul jucătorilor, au înțeles mesajul meu, atât la promovare, dar și când am jucat primele meciuri în Liga 2. Am spus că diferența se face prin atitudine, prin organizare și muncă foarte multă. Mă bucur pentru jucători.

(N.r. – Despre fani) A fost o atmosferă fantastică, numai la Galați e așa ceva. Sincer, nu credeam că va veni așa multă lume, dar numai jocul fotbaliștilor umplu stadionul. Sunt convins că și la meciul din Cupa României, cu Buzău, vor fi oameni care ne vor susține”, a spus Dorinel Munteanu la finalul întâlnirii cu Metaloglobus, la interviuri.

  • SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Azinovic, D. Panait, Cisotti, Jardan (Mih. Adăscăliței 57’), I. Neagu (cpt.) (Cireș 88’), Laur. Maxim (Bordun 88’), Berisha (Markovic 57’), Gorovei (A. Nica 43’)
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Andr. Rus, Ghiocel, Bokhashvili

SC Oțelul încheie anul în Cupa României, cu Gloria Buzău. Dorinel Munteanu vrea victoria

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Gălățenii vor mai disputa și confruntarea din grupele Cupei României, cu Gloria Buzău, din ultima etapă a fazei grupelor, în 2022. Reacția lui Dorinel Munteanu:

Mai avem un joc în Cupa României, din care ne dorim să obținem punctele puse în joc”.

Metaloglobus, pe ultimele locuri în clasament

Metaloglobus e pe locul 16 în Liga 2, cu 16 puncte, la egalitate cu locul 15, Ripensia. În 2023, bucureștenii vor mai evolua în sezonul regular cu Viitorul Pandurii (acasă), Unirea Dej (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă).

Interviul cu Dorinel Munteanu, după SC Oțelul – Metaloglobus 3-0

Foto și video: SC Oțelul 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/la-patru-luni-de-la-ultima-victorie-poli-timisoara-a-invins-o-la-ceas-aniversar-pe-fk-miercurea-ciuc-ambele-cluburi-au-incalcat-in-acest-meci-regulamentul-de-organizare-a-activitatii-fotbalistice-19255849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-picat-examenul-final-cu-dinamo-iulian-rosu-jucatorul-meciului-de-pe-tineretului-19255844

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-pus-singura-piedica-in-partida-cu-minaur-baia-mare-a-avut-om-in-plus-din-minutul-3-iar-terenul-i-a-ajutat-pe-adversari-sa-nu-piarda-cristian-chira-am-ratat-doua-puncte-19255710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-castiga-cu-emotii-la-clinceni-2-1-cu-unirea-constanta-si-incheie-anul-pe-locul-2-la-egalitate-cu-sc-otelul-satelitul-neoficial-al-fcsb-preia-lanterna-rosie-in-liga-2-19255694

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-terminat-anul-surprinzator-de-bine-dar-eugen-trica-ramane-ferm-pe-pozitii-reactia-antrenorului-dupa-victoria-dramatica-impotriva-unirii-slobozia-19255668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-2022-sapte-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-podiumul-poate-suferi-modificari-dar-vor-fi-schimbari-si-pe-celelalte-locuri-de-play-off-19255585

 

Andrei PASCU 03 Dec. 2022, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă