Alin Cotan: „Nu m-a contactat nimeni de la alt club”

18 Jun. 2009, 18:28 Liga 2
Alin Cotan:

După încheierea sezonului în Liga a II-a de fotbal, plecarea mijlocașului Alin Coțan de la Petrolul  părea a fi principalul punct de interes al perioadei de transferuri.

 

 

Aflat în vacanță la Oradea, locul său de baștină, Coțan a infirmat toate zvonurile legate de o posibilă plecare a sa de la Petrolul.

 

„Am văzut și eu că am fost transferat pe la vreo patru echipe. Eu pot să vă spun că nu m-a căutat nimeni de la un alt club. Sunt la Oradea și singurul lucru pe care îl știu sigur în acest moment este că pe 25 iunie mă voi prezenta la stadionul Ilie Oană, la reunirea lotului echipei Petrolul”, ne-a declarat Coțan.

 

 

Întrebat despre incertitudinea existentă la echipă, relativă la eventuala preluare a clubului de către municipalitate, Coțan a spus că nu îl interesează acest aspect, nefiind problema lui.

 

„Eu sunt jucător profesionist, mai am 2 ani și jumătate contract cu Petrolul și trebuie să îmi respect înțelegerea. Pe mine mă interesează să joc, nu ce se întâmplă în plan administrativ”, a precizat mijlocașul echipei ploieștene.

 

 

În campionatul recent încheiat, Coțan a fost cel mai bun marcator al formației Petrolul, cu 7 reușite, și a oferit coechipierilor 8 „assist-uri” (n.n- pase de gol).

 

 

Chiar dacă fotbalitul a negat interesul altor cluburi pentru achiziționarea sa, despre Coțan se spune că ar vizat pentru un eventual transfer la o echipă din primul eșalon, trei fiind grupările care „se bat” pentru cooptarea în lot a mijlocașului ploieștean: Gloria Bistrița, Pandurii Târgu Jiu și Astra Ploiești.

 

Sursă: prahovasport.ro
 

18 Jun. 2009, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă