Alexe a ratat Olanda

03 Apr. 2009, 08:21 Liga 2
Alexe a ratat Olanda

Internaționalul de juniori al echipei FC Ploiești, Marius Alexe nu a bifat nici un minut din meciul amical jucat în Olanda, în care selecționata țării noastre, antrenată de Adrian Văsâi a remizat cu echipa similară a „portocalelor mecanice”, scor 2-2!

 

Alexe a ajuns la lotul național UEFA 90 luni, după meciul de la Bacău al echipei FC Ploiești, răspunzând convocării pentru acțiunea „Olanda”, în vederea pregătirii turneului final de calificare la Campionatul European din Ucraina, turneu ce va avea loc în a doua jumătate a lunii mai, în Franța. Numai că, din cauza problemelor medicale de după meciul de la Bacău, când a suferit o contuzie la genunchi, el nu s-a putut antrena normal, deși a făcut deplasarea în Olanda. După ziua de luni a fost declarat inapt pentru jocul cu batavii, devenind simplu spectator al meciului de marți seară.

 

El a revenit, joi, la antrenamentele echipei conduse de Marius Șumudică, dar a intrat direct pe mâna doctorului Mircea Miu, al cărui verdict este clar: „Alexe nu va putea juca cu Sportul! Are lichid la genunchi, am efectuat câteva analize, o să mai facem și altele, el va merge să fie văzut și de medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu și trebuie avut grijă pentru că poate lipsi o perioadă mai lungă de timp, dacă forțează”.

 

Alexe ar trebui să revină la lotul național săptămâna viitoare, pentru un turneu de jocuri amicale în Portugalia, astfel că el nu va fi sub comanda lui „Șumi”, oricum, pentru meciul de la Snagov, de săptămâna viitoare.
În aceste condiții, pentru jocul de mâine, consilierul sportiv Marius Șumudică are doar două variante de junior, anume mijlocașul Tiberiu Păduraru și portarul Iatan, dintre care va trebui să aleagă titularul meciului cu Sportul Studențesc.
 

 

Și Iatan la lot!
 

 

Ieri, pe adresa clubului din „9 Mai” a sosit și o convocare la același lot naâional UEFA 90 pentru portarul Alexandru iatan. Acesta a fost, până toamna trecută, un obișnuit al convocărilor la echipa antrenată de Adrian Văsâi, dar a ieșit apoi, pentru o perioadă, din circuitul convocărilor. Acum, antrenorii doresc să-l vadă, din nou, pe Iatan și au făcut această convocare în lotul lărgit, iar în situația în care ea va fi menâinută, atunci sunt șanse mari chiar ca, meciul de la Snagov al echipei FC Ploiești, de la sfârșitul săptămânii viitoare să se amâne.
 

 

articol scris de Marian DIMA

 

03 Apr. 2009, 08:21 Liga 2
Pe aceeași temă