Alexandru Pleniceanu a fost exclus din lot!

01 May. 2009, 18:12 Liga 2
Alexandru Pleniceanu** a fost exclus din lot!

Cristian Popovici, directorul sportiv al FC Botoșani, l-a anunțat pe mijlocașul Alexandru Pleniceanu, că nu va mai fi în atenția sa până la finalul acestui campionat.
 

 

"L-am anunțat în vestiar, de față cu toți băieții, că nu mai contez pe el până la sfârșitul campionatului. Fiecare trebuie să înțeleagă că nu un jucător face echipa, ci echipa poate forma jucători și îi poate propulsa în liga superioară. Cine crede că "fără mine" nu se poate, se înșeală pentru că niciodată nicio echipă nu a stat într-un singur jucător", a declarat Cristian Popovici.
 

 

Jucătorul a fost avertizat încă de miercurea trecută de consecințele refuzului de a juca în partida de duminică, iar acesta și-a asumat riscurile.
 

 

"Eu i-am dat semnalul că în cazul în care nu vrea să joace cu Tulcea, nu voi mai pune bază pe el. Ori eu nu am reușit să-l capacitez, ori a fost el prea hotărât, prea ambițios", a mai spus Popovici, care a adăugat că a luat decizia de a nu mai miza pe Pleniceanu fără a se consulta cu acționarii. "Cristi este un om înțelept și gândește în asentimentul nostru", a spus Valeriu Iftime, adăugând că din punctul său de vedere trebuie încheiate definitiv conturile cu Pleniceanu.
 

 

sport.botosani.ro
 

01 May. 2009, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă