Alexa: „Îmi doresc să antrenez Rapidul, dacă rămân obiectivul va fi promovarea”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Aug. 2015, 18:39 Actualizat: 25 Aug. 2015, 18:40 Liga 2
Alexa:  „Îmi doresc să antrenez Rapidul, dacă rămân obiectivul va fi promovarea”

Tehnicianul Dan Alexa a declarat, marți, pe Aeroportul Henri Coandă, că își dorește să antreneze formația Rapid și a precizat că, în situația în care va ajunge la un acord cu acționarul majoritar Valerii Moraru, obiectivul în noul sezon va fi promovarea în Liga I.

„Urmează să am niște discuții. Faptul să sunt aici demonstrează că îmi doresc să antrenez Rapidul. Prea multe nu am să spun pentru că nu am discutat nimic concret cu conducerea. Dar nu îmi este frică, pentru că nu veneam degeaba la București. Dacă îmi era frică nu veneam aici. Îmi doresc să antrenez Rapidul, dar să vedem care e situația, care sunt condițiile. Dacă o să fiu de acord să rămân e clar că singurul obiectiv va fi promovarea”, a spus Alexa.

În vârstă de 35 de ani, acesta a exclus varinta de a și juca pentru Rapid. „Nu, e exclus să fiu antrenor-jucător. Chiar dacă am jucat doar un an la Rapid, cred că am fost apreciat pentru ceea ce am făcut”, a spus Alexa, care a evoluat în ediția 2011-2012 la formația giuleșteană.

Tehnicianul a menționat că încă nu a reziliat contractul cu ACS Poli Timișoara. „Eu încă nu mi-am reziliat contractul cu ACS Poli Timișoara, dar se știe că vin să negociez cu domnul Moraru. Am petrecut aproape doi ani ca antrenor ca antrenor la ACS Poli Timișoara, a fost o perioadă superbă, dar acum au un alt antrenor (n.r. – Florin Marin) și le doresc multă baftă”, a adăugat antrenorul.

Dan Alexa a venit la București pentru a negocia preluarea funcției de antrenor principal al echipei Rapid, lăsată liberă de tehnicianul Florin Marin. Acesta din urmă a solicitat, luni, rezilierea contractului cu FC Rapid, iar marți a fost prezentat oficial la ACS Poli Timișoara.

Alexa a demisionat de la ACS Poli Timișoara, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4.

Florin Marin a fost prezentat oficial marți ca noul antrenor al echipei ACS Poli Timișoara.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Aug. 2015, 18:39 Actualizat: 25 Aug. 2015, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă