AFC Câmpulung Muscel, față în față cu ”o contracandidată la evitarea retrogradării.” Marius Bratu, analiza jocului cu Chindia și situația lui Torje

Andrei PASCU 04 Oct. 2024, 18:04 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel, față în față cu ”o contracandidată la evitarea retrogradării.” Marius Bratu, analiza jocului cu Chindia și situația lui Torje

AFC Câmpulung Muscel vrea rezultat pozitiv în etapa a 9-a din Liga 2, unde va avea parte de un meci echilibrat, cu Chindia, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11:00, la Târgoviște. Duelul, la fel ca toate confruntările rundei, va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Marius Bratu are încredere după întâlnirea din urmă cu trei runde, când AFC Câmpulung Muscel a învins cu 1-0 CS Mioveni, acasă, chiar dacă în meciurile precedente a cedat pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 0-3, pentru ca runda trecută să cedeze cu același scor contra Metaloglobusului, pe terenul propriu.

AFC Câmpulung Muscel, meci cu Metalul Buzău. Analiza lui Marius Bratu

Totuși, deși are două eșecuri la rând, încrederea este la cote bune la AFC Câmpulung Muscel, iar un alt plus este acela că nou-promovata în Liga 2 a reușit omologarea arenei din localitate de câteva săptămâni, disputând acasă duelurile din campionat. În plus, întâlnirea cu Chindia va fi abordată de AFC Câmpulung Muscel cu un nou jucător în lot, un jucător cu foarte multă experiență, Gabriel Torje.

Marius Bratu a evidențiat faptul că duelul e unul cât se poate de important, mai ales că echipa lui și clubul din Târgoviște vor fi adversare directe în lupta pentru salvarea de la retrogradare, probabil parte din play-out-ul Ligii 2 la finalul întrecerii regulare.

Este un meci foarte important pentru noi. Întâlnim o contracandidată la evitarea retrogradării, care vine după un rezultat pozitiv cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Noi suntem în criză de puncte, însă suntem încrezători în șansele noastre. Vreau să facem un joc solid și să obținem un rezultat pozitiv.

Îmi doresc foarte mult să câștigăm și să ieșim cât mai repede din subsolul clasamentului.

Noi trebuie să rămânem echilibrați, să tratam cu seriozitate fiecare meci, să avem atitudine și o dăruire exemplară”, a spus Marius Bratu, conform paginii de Facebook a AFC Câmpulung Muscel.

Gabriel Torje poate fi pe teren în Chindia – AFC Câmpulung

Gabriel Torje aduce un plus foarte mare pentru formația din Câmpulung Muscel, iar mijlocașul ar putea fi pe teren chiar în duelul cu Chindia Târgoviște. La câteva zile după ce a fost prezentat de formația din Liga 2, Marius Bratu a vorbit despre situația mijlocașului:

Venirea lui Gabi Torje este un plus imens pentru echipa noastră. Este un jucător exponențial și sunt sigur că va aduce un plus de valoare, încredere și optimism. Mă bucur că a fost adus, însă mai avem nevoie de asemenea jucători pentru a ne putea atinge obiectivele.

Este un model pentru fotbaliștii tineri pe care îi avem în lot, un lider pe lângă care copiii pot crește mult în valoare. Sunt convins că dacă venea la începutul sezonului, altfel ar fi stat lucrurile. Din punct de vedere fizic, Gabi este bine. S-a antrenat cu Chiajna în toată această perioadă și sunt sigur că ne va ajuta mult”.

AFC Câmpulung, 6 puncte după opt etape

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment, înainte de etapa a 9-a din Liga 2. E pe locul 20, cu 6 puncte, la egalitate cu trei formații, CSC Șelimbăr, CS Mioveni și Unirea Ungheni, toate trei peste ea.

În ultimele cinci meciuri are patru eșecuri, 0-5 cu CSM Slatina, 0-1 cu Concordia Chiajna, 0-3 cu Corvinul Hundoara și 0-3 cu Metaloglobus, și un succes, 1-0 cu CS Mioveni. Are un avans de numai două puncte peste penultima clasată, locul 21, Unirea Ungheni.

Chindia Târgoviște ocupă locul 16, cu 9 puncte.

Foto: AFC Câmpulung Muscel și Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 04 Oct. 2024, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă