Totul sau nimic la AFC Câmpulung Muscel, obligată să câștige cu Unirea Ungheni! Mesajul public transmis de Marius Bratu

Andrei PASCU 25 Oct. 2024, 14:46 Liga 2
Totul sau nimic la AFC Câmpulung Muscel, obligată să câștige cu Unirea Ungheni! Mesajul public transmis de Marius Bratu

Dată fiind situația din campionat, AFC Câmpulung Muscel vrea rezultat pozitiv în etapa a 11-a din Liga 2, unde va avea parte de un meci echilibrat, cu Unirea Ungheni, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 11:00, la Ungheni. Duelul, la fel ca toate confruntările rundei, va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Aflat într-o situație deja complicată, antrenorul Marius Bratu are încredere deși formația sa are patru eșecuri la rând în Liga 2, runda trecută cedând cu 0-4 pe terenul propriu, contra CSC Șelimbăr.

AFC Câmpulung, obligată să câștige cu Unirea Ungheni

În ciuda faptului că a înregistrat eșecuri la rând, încredere este la AFC Câmpulung Muscel înaintea deplasării la Ungheni, iar un alt plus este acela că nou-promovata în Liga 2 pregătită de Marius Bratu va întâlni o formație aflată în subsolul clasamentului, nu în partea superioară a ierarhiei.

Bratu a lucrat, se pare, la partea mentală a jucătorilor, precizând că vrea, în primul rând, determinare și dăruire, să aibă atitudine în primul rând, să spere că pot scoate cele trei puncte. Antrenorul a transmis că AFC Câmpulung Muscel are mare nevoie de puncte în această perioadă în special, pentru a ieși din seria eșecurilor.

Jucăm în deplasare împotriva unei echipe aflată în subsolul clasamentului, la fel ca și noi. Mergem să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv. Avem nevoie de puncte ca de aer.

Vreau ca băieții să dea totul pe teren și să ieșim din această situație gri. Așa cum a spus și președintele clubului, este nevoie de o schimbare de atitudine pentru a depăși acest moment greu. Adversarul are un grup bun de jucători. Mă refer aici la Zukanovic, Astafei, Cruceru, plus Raul Haiduc, un tânăr de perspectivă.

Sunt o echipă echilibrată, care îmbină destul de bine experiența cu tinerețea. Noi vom putea conta și pe Jenaru, căpitanul echipei, care revine după etapa de suspendare. Este o piesă importantă în angrenajul echipei, însă eu am așteptări mari de la toți jucătorii. Unii dintre ei au rămas datori față de club și aștept să se revanșeze.

Vreau să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate, să avem dorință, atitudine și să dăm dovadă de unitate. Le-am spus băieților că rezultatele se fac numai cu sacrificiu. Sper că au înțeles mesajul meu și aștept să văd aceste lucruri pe teren”, a transmis Marius Bratu înaintea întâlnirii cu Unirea Ungheni, conform paginii de Facebook a AFC Câmpulung Muscel.

AFC Câmpulung, ultima clasată în Liga 2

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment, înainte de etapa a 11-a din Liga 2. E chiar pe ultimul loc, pe 20, cu 6 puncte, la un punct sub următoarele două clasate, CSM Focșani și Unirea Ungheni.

În ultimele cinci meciuri are patru eșecuri, 0-3 cu Corvinul Hundoara, 0-3 cu Metaloglobus, 0-4 cu Chindia Târgoviște și 0-4 cu CSC Șelimbăr, și un succes, 1-0 cu CS Mioveni. Înfrângerile au venit la rând, anterior fiind bifat succesul amintit.

Unirea Ungheni a bifat o remiză în runda a 9-a din Liga 2, 1-1 cu ACSM Ceahlăul, iar weekendul trecut a disputat un amical cu Universitatea Cluj, cedat cu 0-1. Trebuia să joace cu Viitorul Pandurii, dar clubul din Târgu Jiu și-a anunțat falimentul cu câteva zile înaintea programării duelului și așa a programat testul cu ”studenții”.

În runda a 8-a, Unirea Ungheni a trecut de FC Voluntari, pe terenul ilfovenilor, scor 3-1.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 25 Oct. 2024, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă