Două meciuri sunt ”rupte” de restul jocurilor din etapa a 9-a a Ligii 2, rundă în care avem și o echipă oaspete care a aruncat prosopul!

Marius ANGHEL 03 Oct. 2024, 14:13 Liga 2
Două meciuri sunt ”rupte” de restul jocurilor din etapa a 9-a a Ligii 2, rundă în care avem și o echipă oaspete care a aruncat prosopul!

Pentru a doua etapă la rând, meciurile din Liga 2 sunt programate să se desfășoare într-un interval de timp redus.

Dacă runda a 8-a a avut cele 11 jocuri stabilite sâmbătă, duminică și luni, de această dată, runda a 9-a are partidele programate în zilele de sâmbătă și luni, în doar trei intervale de timp.

În această etapă avem și un eveniment nemaiîntâlnit de mult timp: un meci nu se dispută, fiindcă echipa oaspete a decis asta în urma problemelor pe care le întâmpină cu jucătorii pe care îi batjocorește, neplătindu-i și neoferindu-le condiții minime pentru o activitate sportivă minimă.

Dintre cele nouă meciuri programate pentru sâmbătă în etapa 9 a Ligii 2, unul nu se mai joacă și va fi decis la ”masa verde”

În etapa a 9-a, sâmbătă, 5 octombrie, nu mai puțin de nouă jocuri erau stabilite să se dispute de la ora 11:00. Între timp, partida dintre CSC Șelimbăr și Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu mai este programată, fiindcă oaspeții au anunțat FRF că nu pot face deplasarea, deoarece ”sponsorii nu au vrut să mai dea bani”. În realitate, decizia este o reacție a clubului față de jucători, care în primele trei zile ale săptămânii au făcut grevă, refuzând să se antreneze în condițiile actuale, neplătiți de câteva luni și cu hrană tăiată sau dată în batjocură.

Așadat, sâmbătă vor mai fi doar opt meciuri de disputat, la Slatina, Chiajna, Mioveni, Hunedoara, Clinceni, Târgoviște, Ungheni și Afumați. CSC Șelimbăr va câștiga la ”masa verde”, prin neprezentarea Viitorului Pandurii.

Meciul de la Mioveni va fi transmis de FRF pe platforma sa, iar la tv va fi meciul de la Clinceni dintre Metaloglobus și CFC Argeș. A fost ales acesta, în detrimentul unei partide mai interesante, din punctul nostru de vedere, inclusiv datorită locurilor ocupate în acest moment, CSM Slatina – Steaua.

Ultimele două jocuri are etapei ai loc luni. Liderul închide runde pentru a patra etapă la rând

Duminică nu este programat niciun meci în această etapă, iar ultimele două au loc luni, 7 octombrie. Primul se dispută la Oradea, de la ora 16:00, între FC bihor și FCU Craiova, iar al doilea are loc la Miercurea Ciuc, de la ora 20:00, între FK Miercurea Ciuc și CSM Focșani.

Va fi pentru a cincea oară în nouă etape când ultimul meci are în componență liderul FK Miercurea Ciuc. S-a mai întâmplat în etapele 4, 6, 7 și 8.

  • Doar trei meciuri vor fi televizate de deținătorii de drepturi în această etapă, cum s-a mai întâmplat în acest sezon în etapele 4 și 8. Cele mai multe, câte cinci, au fost transmise în etapele 5 și 7.
  • Așa cum v-am obișnuit, toate jocurile vor putea fi urmărite în format LIVE-TEXT pe Liga2.ro.

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor

Program etapa 9 Liga 2, sezon 2024-2025:

sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 11:00
CSM Slatina – Steaua Bucureşti
Concordia Chiajna – CSC Dumbrăviţa
CS Mioveni – ACSM Reşiţa – frf.tv
Corvinul Hunedoara – Metalul Buzău
Metaloglobus Bucureşti – Campionii FC Argeş – tv
Chindia Târgovişte – AFC Câmpulung Muscel
Unirea Ungheni – Ceahlăul Piatra Neamţ
CS Afumaţi – FC Voluntari
CSC Şelimbăr – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, nu se dispută

luni, 7 octombrie 2024, ora 16:00
FC Bihor Oradea – FCU Craiova – tv

luni, 7 octombrie 2024, ora 20:00
FK Miercurea Ciuc – CSM Focşani – tv

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor

Foto: Marian Burlacu / Sport Pictures

Marius ANGHEL 03 Oct. 2024, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă