AFC Câmpulung Muscel l-a reactivat pe Gabriel Torje! Fostul internațional român își mai pune o echipă din Liga 2 în CV: ”Am venit aici datorită unui om deosebit”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2024, 20:55 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel l-a reactivat pe Gabriel Torje! Fostul internațional român își mai pune o echipă din Liga 2 în CV: ”Am venit aici datorită unui om deosebit”

Lovitură de imagine pentru AFC Câmpulung Muscel! Echipa argeșeană nou-promovată în vară în Liga 2, aflată pe locul 20 din 22 după primele opt etape, l-a convins pe Gabriel Torje să-și treacă în CV-ul său încă o formație.

Fostul internațional român, aproape de vârsta de 35 de ani, a semnat cu trupa finanțată de un medic stomatolog, Claudiu Ciolan, fan al lui Dinamo, astfel că va îmbrăca din nou echipamentul de fotbalist, unul roșu-alb, culorile reprezentative ”câinilor”, la câteva luni după despărțirea de Concordia Chiajna.

Torje poate debuta sâmbătă la noua sa echipă contra Chindiei, la Târgoviște.

Gabriel Torje a semnat cu AFC Câmpulung Muscel

Cu rezultate modeste în Liga 2, campionat în care joacă în premieră din vară, chiar și după înlocuirea antrenorului Costin Lazăr cu cuplul Marian Rada – Marius Bratu, AFC Câmpulung Muscel încearcă să se întărească pentru a nu fi doar o simplă condamnată la retrogradare.

Cu doar șase puncte acumulate în primele opt etape, trupa argeșeană l-a convins pe Gabriel Torje să i se alăture, iar astăzi, miercuri, 2 octombrie, a anunțat acordul cu cel care ultima dată a evoluat tot în Liga 2, la Concordia Chiajna.

”𝗢𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 |𝗕𝗶𝗻𝗲 𝗮𝗶 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 𝗧𝗼𝗿𝗷𝗲!
Începând de astăzi, 2 octombrie 2024, Gabriel Torje(34 ani) este jucătorul echipei FC Muscelul Câmpulung.
Clubul nostru și experimentatul mijlocaș au semnat o înțelegere valabilă până la sfârșitul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire. Torje vine la Muscelul din postura de jucător liber, după ce a încheiat conturile cu Concordia Chiajna, formație pentru care în precedenta ediţie de campionat a reușit un gol în 13 partide.
În cariera sa, Torje a mai jucat pentru Bandirmaspor (Turcia – 8 meciuri, 1 gol, o pasă decisivă), Akhmat Grozny (Rusia – 11 partide), Espanyol (Spania – 15 meciuri), Karabukspor (Turcia – 18 meciuri, 4 goluri, 2 pase de gol), AE Larisa (Grecia – 18 meciuri, 2 goluri, 3 pase decisive), Sivasspor (Turcia – 20 de meciuri, 3 pase decisive), Udinese (Italia – 22 de partide, 2 goluri, 3 assist-uri), Ankaraspor (Turcia – 26 de meciuri, 3 goluri, 6 pase decisive), Granada (Spania – 35 de meciuri, 3 goluri, 3 assist-uri), Konyaspor (Turcia – 36 de meciuri, 6 goluri, 5 pase decisive), Dinamo București(167 de meciuri, 28 de goluri, 31 de pase decisive) și Politehnica Timișoara (39 de meciuri, 2 goluri). La reprezentativa României, Gabi are 57 de selecții și 12 goluri.
Este evaluat de siteul transfermarkt la 100.000 euro.
𝗙𝗖 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝗶̂𝗶 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗯𝘂𝗻 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗹𝘂𝗶 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 𝗧𝗼𝗿𝗷𝗲 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗶 𝗱𝗼𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁̦𝗶𝗶 𝗰𝗮̂𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗼𝘂𝗹 𝗮𝗹𝗯-𝗿𝗼𝘀̦𝘂!”, sună anunțul clubului din Câmpulung Muscel.

  • Torje a semnat în data de 19 septembrie 2023 cu Concordia Chiajna și a evoluat pentru echipa ilfoveană în 13 meciuri, 11 începute ca titular, în zece a fost înlocuit și a înscris un gol. Din vară, după ce ilfovenii nici nu au prins play-off-ului, cele două părți s-au despărțit.

Gabriel Torje: ”Vreau să răsplătesc încrederea oamenilor prin evoluții cât mai bune”

Ulterior, clubul a avut și o primă declarație din partea noii sale achiziții.

”Mijlocașul Gabriel Torje are ambiții mari cu FC Muscelul Câmpulung (n.r. – denumirea incorectă a clubului pe care o folosește chiar clubul!). Noua achiziție a clubului nostru își dorește să pună umărul la mentinerea echipei în eșalonul secund al fotbalului românesc. Torje promite să dea totul pe teren la fiecare meci”, sună introducerea pe care noul club al lui Torje a făcut-o!

”Am venit aici datorită domnul doctor Claudiu Ciolan, finanțatorul clubului, un om deosebit care face eforturi mari pentru această echipă. Am fost dorit extrem de mult la Câmpulung și vreau să răsplătesc încrederea oamenilor prin evoluții cât mai bune. Am venit să pun umărul la menținerea în Liga 2. Îl cunosc foarte bine și pe domnul Marius Bratu și sper să avem o colaborare foarte bună. Prefer să vorbesc cât mai puțin și să demonstrez pe teren ce pot. Suporterii să fie convinși că voi da 100% la fiecare meci”, a declarat Torje.

  • Ultimul meci în care Gabriel Torje a jucat este Concordia Chiajna – CSM Slatina 3-2, din 13 aprilie 2024, în etapa 3 din play-out-ul Ligii 2, ediția 2023-2024. Atunci a fost introdus la pauză și ulterior avea să înscrie, în minutul 56, unicul său gol pentru Concordia.

Torje devine, astfel, cel mai important nume care va juca pentru AFC Câmpulung Muscel. Anterior era Gabriel Matei, dublu campion cu FCSB.

Dintre jucătorii pe care îi are, cei mai cunoscuți la nivelul Ligii 2 sunt Bogdan Vasile, Alexandru Ionuț Popescu, Vlad Gîsă și, să spunem, Luca Florică.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Marius ANGHEL 02 Oct. 2024, 20:55 Liga 2
Pe aceeași temă