Adrian Zamfir l-a convins să continue: Tăbârcă rămâne antrenor, Rada out

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 16:36 Liga 2
Adrian Zamfir l-a convins să continue:** Tăbârcă rămâne antrenor, Rada out

UPDATE: Tensiunile din Giulești au ajuns într-o nouă etapă, suporterii prezentându-se ieri la Pro Rapid. După o ședință care a durat aproape două ore, conducătorii au promis jucătorilor că vor plăti o parte din restanțe până la sfârșitul săptămânii viitoare. În schimb, decizia de demitere a lui Marian Rada de la conducerea tehnică a echipei a rămas definitivă.

În aceste condiții, Adrian Zamfir l-a convins pe Sandu Tăbârcă să rămână antrenorul Rapidului în continuare, deși acesta anunțase că va pleca la finalul acestei săptămâni din țară să fie alături de familie.

Zamfir îl consideră pe Tăbârcă antrenorul cel mai potrivit pentru a ajuta Rapidul. Acesta îi va avea secunzi pe Florică Drăghici și antrenorul cu portarii Dumitru Iordan.


Acționarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, joi, la finalul unei ședințe pe care a avut-o cu jucătorii și reprezentanții suporterilor, că nu a cedat la presiunea fotbaliștilor care doreau ca Marian Rada să rămână în funcție, precizând că acesta nu va continua la conducerea tehnică a echipei.

„Am stabilit o strategie cu băieții, intră în cantonament de mâine cu două antrenamente pe zi. Nu a fost un protest al jucătorilor, a fost o neînțelegere. Chestia cu Rada (n.r. – demiterea lui Marian Rada) a fost hotărârea mea. Nu am cedat la presiunea lor, eu nu cedez niciodată la presiunea nimănui atâta timp cât dreptatea este de partea mea”, a spus Cristescu.

Întrebat dacă este posibil ca Marian Rada să rămână totuși în funcție, oficialul rapidist a răspuns: „Nu”.

Cristescu a adăugat că jucătorii nu au avut pretenții exagerate și că aceștia au înțeles în cele din urmă că trebuie să se antreneze. „Ne pregătim serios pentru campionatul Ligii a II-a. Nici ei nu au fost exagerați, a fost o discuție amiabilă și plăcută. M-au înțeles, ne-am înțeles, până la urmă suntem o familie și trebuie să tragem în același sens”, a precizat Nicolae Cristescu.

Antrenorul Marian Rada a fost demis, miercuri, din funcția de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă. După această decizie a conducerii, fotbaliștii au refuzat să participe la antrenament solicitând revenirea lui Rada la conducerea tehnică și plata restanțelor salariale.

Fotbaliștii rapidiști nu s-au antrenat nici joi dimineață, ei părăsind baza sportivă Pro Rapid la scurt timp după încheierea ședinței cu suporterii și acționarul Nicolae Cristescu.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă