Adrian Popa și Concordia Chiajna au bătut palma și au anunțat acordul! Durata contractuală

Andrei PASCU 13 Jul. 2023, 21:39 Liga 2
Adrian Popa și Concordia Chiajna au bătut palma și au anunțat acordul! Durata contractuală

Concordia Chiajna și Adrian Popa au semnat un contract valabil un sezon! Părțile au oficializat mutarea, joi, 13 iulie, și au făcut publică, astfel, una dintre cele mai importante achiziții din această vară, din Liga 2.

Ilfovenii au făcut un număr important de transferuri până acum, pentru un sezon următor în care doresc să atace promovarea în SuperLiga României.

Adrian Popa a semnat cu Concordia Chiajna!

Ajuns la 34 de ani, mijlocașul este pe finalul carierei, iar probabil acum a parafat ultimul său contract de fotbalist. Se credea că Steaua îi va da această posibilitate, dat fiind faptul că a fost unul dintre cei mai buni jucători din lot stagiunea trecută, dar părțile nu s-au înțeles și nu au continuat colaborarea.

A jucat în 19 meciuri Adrian Popa în ediția 2021/2022 a Ligii 2 și a înscris cinci goluri, iar în sezonul recent încheiat, 2022/2023, a avut 28 de apariții din 29 posibile, și a înscris șase goluri.

Iată că după doi ani la Steaua, mijlocașul a semnat pe un sezon cu Concordia Chiajna.

UN VENIT, ADRIAN POPA!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Adrian Popa au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a evoluat in ultimele doua sezoane in liga 2 la CSA Steaua Bucuresti.

Adrian Popa a bifat in CV echipe precum FC Timisoara II, Gloria Buzau, Universitatea Cluj, Steaua Bucuresti, FC Reading, FC Al-Taawon, Ludogoret Razgrad, FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, CSA Steaua Bucuresti si Concordia Chiajna. Mijlocasul in varsta de 34 ani, a mai evoluat la Concordia Chiajna in perioada 2010-2012, club cu care a reusit promovarea in Liga 1 in sezonul 2010-2011.

Adrian Popa a imbracat tricoul echipei nationale a Romaniei de 24 de ori, reusind sa marcheze de 4 ori.

La capitolul trofee castigate acesta are o colectie impresionanta de 3 titluri de Campion al Romaniei cu Steaua Bucuresti, un titlu de Campion al Bulgariei cu Ludogoret Razgrad, 2 Cupe ale Ligii Profesioniste ale Romaniei cu Steaua Bucuresti, 2 Cupe ale Romaniei cu FCSB si Steaua Bucuresti si o Supercupa a Romaniei cu Steaua Bucuresti.

Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, a anunțat Concordia Chiajna.

Adrian Popa, triplu campion al României

În România, Adrian Popa a jucat pentru FCSB în două perioade diferite: 2012-2017 și 2019-2020. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru FC Timișoara, CS Buftea, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, Reading, Al-Taawon, Ludogoreț, FC Voluntari și Academica Clinceni.

Mijlocașul originar din Horezu are 24 de meciuri pentru naționala României și patru goluri. La nivelul echipelor de club, are trei titluri în România, cu FCSB, un campionat în Bulgaria și prezențe în grupele Europa League și Champions League.

Concordia Chiajna, achizițiile verii și meciurile amicale

Înainte de anunțul venirii lui Adrian Popa, noutățile Concordiei Chiajna erau Florin Achim (ex FCSB), Denis Ispas (ex Universitatea Cluj), Paul Pîrvulescu (ex FK Miercurea Ciuc), Romario Pires (ex Universitatea Cluj), Adrian Bălan (ex Universitatea Cluj), Laurențiu Corbu (ex Steaua) și Mihai Ciontoș (ex Progresul Spartac).

Concordia Chiajna se află în acest moment într-un cantonament montan, în Brașov, început la 10 iulie și care are ultima zi la 21 iulie.

Până la startul noii stagiuni de Liga 2, Concordia Chiajna va mai juca cinci meciuri amicale. Le va întâlni pe CSM Alexandria (15 iulie), Torpedo Zărnești (18 iulie), Metaloglobus (21 iulie), CSM Slatina (26 iulie) și CS Tunari (29 iulie).

Primul test a fost susținut în compania Progresului Spartac, scor 7-0, iar ulterior a întâlnit CSM Ceahlăul, în fața căreia a cedat, scor 0-1.

Foto: George Ilinca și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-velisar-a-semnat-cu-corvinul-hunedoara-19277186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bebeto-lupulet-si-iulian-anca-trip-in-lot-surprizele-chirurgului-19277175

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ion-noul-jucator-al-echipei-csm-slatina-19277172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-victorie-in-amicalul-cu-scm-ramnicu-valcea-19277155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-trecut-de-concordia-chiajna-intr-un-meci-amical-19277150

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grigoriu-mikos-si-bura-kot-si-ei-plecati-de-la-csc-dumbravita-19277147

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 13 Jul. 2023, 21:39 Liga 2
Pe aceeași temă