Marcel Pușcaș s-a despărțit de ”FC U” Craiova. Anunțul președintelui și ce transmite clubului lui Adrian Mititelu

Marius ANGHEL 30 Jul. 2020, 10:16 Liga 2
Marcel Pușcaș s-a despărțit de ”FC U” Craiova. Anunțul președintelui și ce transmite clubului lui Adrian Mititelu

U Craiova 1948 SA a promovat în Liga 2, însă nu toate lucrurile par să meargă bine la echipa lui Adrian Mititelu. Clubul oltean s-a despărțit de președintele ei, Marcel Pușcaș (59 de ani).

Anunțul inițial al despărțirii a fost făcut chiar de către Marcel Pușcaș, cel care semnase cu echipa olteană la finalul anului 2018.

„Din păcate, începând de azi, raporturile mele cu FCU 1948 s-au încheiat.
Doresc succes echipei!”, a scris Marcel Pușcaș pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1272237506441517&id=100009658394946

U Craiova 1948 SA și Marcel Pușcaș s-au despărțit: ”Nu s-a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea acestui contract”

Ulterior, și clubul lui Adrian Mititelu a postat pe pagina sa de Facebook un anunț cu privire la despărțirea de Marcel Pușcaș. ”FC U” a transmis că președintele și patronatul nu au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului.

„Despărțire de Marcel Pușcaș.

Contractul lui Marcel Pușcaș, ca președinte al clubului nostru, a expirat pe data de 30 Iunie. Din nefericire, nu s-a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea acestui contract. Clubul îi mulțumește lui Marcel Pușcaș pentru cele 18 luni de colaborare și îi urează succes în activitate”, a anunțat U Craiova 1948 SA.

https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/posts/3294230043953741

Marcel Pușcaș, despre relația angajat – patron cu Adrian Mititelu: ”Mi-a cam dat mână liberă”

Într-o ediție ProSport LIVE de la finalul lunii mari, Marcel Pușcaș a vorbit și despre relația patron – angajat în fotbalul românesc, dar și cum se înțelege el cu Adrian Mititelu, care îi ”cam dă mână liberă” în decizii, fiindcă gândesc ”cam la fel”. Totodată, vedea normală intervenția unui finanțator peste antrenor, când solicită un anumit jucător în echipă, și explică de ce.

”Adrian Mititelu nu este un bau-bau în fotbalul românesc. Sigur că are reacții, doar îi vedem pe toți patronii din fotbalul românesc și puțini sunt reali. Mă refer la Liga 1, Liga a 2-a și Liga a 3-a, și chiar fotbalul feminin și futsal. Sunt tot felul de oameni, tipuri, caractere, și tot felul de stări și de forme de exprimare, mai vocale, mai puțin vocale, mai vizibile pe post sau mai invizibile. Dar, nu este ușor de lucrat cu niciunul, așa cum este ușor dacă știi să lucruzi cu astfel de persoane.

Sigur că trebuie și o diplomație, nu spun nu, dar, să nu uităm că, până la urmă, în cazul neobțineri de rezultate, singurul sau cel mai mare prejudiciat este el însuși: patronul. Salariații unui patron, ca în orice alt domeniu de activitate, trebuie să îl ajute să-și îndeplinească un obiectiv. Deci nu poți să spui că dacă ai o idee sau o inițiativă trebuie ignorată. Tot aud de ani de zile discuții pe tema că Gigi Becali se bagă peste antrenor. Sigură că poate nu e bine, dar dacă asta e dorința lui? Să se bage peste antrenor, să-și bage un jucător în echipă sau să spună galeriei nu știu ce lucru, sau să dea un interviu mai interesant, să spun așa. Ce poți să faci? Cunosc și patroni de presă care sunt la fel ca cei din fotbal.

În general, Adrian Mititelu mi-a cam dat mână liberă și sunt sigur că ține cont de părerile mele. Sigură că poți să ți cont de părerile unui angajat, atâta timp cât ele sunt pertinente și competente. Dacă vezi că bate câmpii, cum se spune, și o ia pe arătură, cu tot felul de lucruri cotidiene, trebuie să intervină și patronul, ca în orice instituție. Dacă lucrurile sunt în regulă și patronul vede că ce spui se și adeverește, nu te joci cu vorbele și faptele, atunci nu cred că nu poți fi lăsat în pace să lucrezi.

Alaltăieri seară am discutat în contradictoriu cu Adrian Mititelu, dar a fost constructiv. Eu văd într-un fel un lucru, el vede în alt fel un lucru, același lucru. Uneori. Dar, de obicei, le vedem cam la fel. Sunt lucruri inerente, normale”, a mai spus Marcel Pușcaș la ProSport LIVE.

În aceeași emisiune, Marcel Pușcaș spunea că ”FC U” Craiova va avea un buget de 1,5 – 2 milioane de euro pentru participarea în Liga 2.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-va-avea-un-buget-impresionant-in-liga-2-marcel-puscas-problema-este-ca-nu-joaca-banii-vezi-cazul-u-cluj-presedintele-nou-promovatei-vorbeste-si-des-19133616

 

Marius ANGHEL 30 Jul. 2020, 10:16 Liga 2
Pe aceeași temă