Adrian Mititelu se gândește deja la play-off-ul Ligii 2. Planurile echipei FCU Craiova, după cinci achiziții în pauza competițională

Andrei PASCU 16 Sep. 2024, 14:20 Liga 2
Adrian Mititelu se gândește deja la play-off-ul Ligii 2. Planurile echipei FCU Craiova, după cinci achiziții în pauza competițională

În mod cert, FCU Craiova nu are cel mai bun start de sezon, ratând prezența în grupele Cupei României, după eșecul din play-off-ul, iar în Liga 2, după șase meciuri, a adunat 11 puncte, în urma a trei victorii, două remize și unui eșec.

În ciuda acestor aspecte, patronul Adrian Mititelu a transmis faptul că nici nu se gândește că echipa nu ar putea ajunge în SuperLiga României la finalul întrecerii, deja făcând planul pentru ce va urma la finalul sezonului regular.

Omul de afaceri este convins că FCU Craiova va atinge punctele maxime ale jocului și omogenității în primăvara anului 2025.

Adrian Mititelu, încrezător că FCU Craiova nu va rata promovarea

Înainte ca Liga 2 să înceapă, omul de afaceri a ”plusat”, punctând clar că formația din Bănie nu va dori doar să se întoarcă în prima divizie, ci să câștige Liga 2. Adrian Mititelu a exclus altă variantă decât revenirea cât mai rapidă în SuperLiga României, chiar dacă fanii par a fi nemulțumiți de exprimarea echipei preluate de Marius Croitoru în vară.

În acest moment, înaintea finalului etapei a 6-a din Liga 2, FCU Craiova este pe locul 8, cu 11 puncte, la numai un punct de ocupanta locului 2 din acest moment, CS Afumați. De altfel, între locul 2 și locul 9 e o diferență de numai două puncte!

FCU Craiova acum începe cu adevărat omogenizarea lotului

Înaintea jocului cu Unirea Ungheni de joi, scor 2-0, FCU Craiova a făcut cinci achiziții în pauza competițională. I-a adus pe Alexandru RaiceaAboubacar CamaraMarokhy NdioneModou Diagne și Stijn Meijer. Mititelu este foarte încântat de mutări, precizând și că unul din jucători a refuzat o formație din SuperLiga României în detrimentul venirii în Bănie.

”(…) apogeul va fi în primăvară, vom avea un lot călit, cu jucători în formă, pentru play-off! Jucătorii vor fi acomodați și vom putea să câștigăm meciurile din play-off, cu adversarii direcți. Sunt jucători care au potențial de Liga 1, foarte bun, jucători urmăriți de câteva luni cei care au venit, ultimii veniți.

A fost greu să îi convingem, au fost doriți și de echipe din Liga 1 și probabil că… poate că au așteptat alternative mai bune, dar apoi au venit la noi. A venit un jucător care a refuzat o formație din Liga 1, bunicică. I-au plăcut orașul, condițiile clubul.

Deși a avut variant de Liga 1, a preferat să vină la noi. E o chestiune foarte importantă”, a spus, printre altele, Adrian Mititelu după victoria din etapa a 6-a a Ligii 2, cu Unirea Ungheni, scor 2-0, în Bănie.

În urma victoriei cu nou-promovata, FCU Craiova va evolua, pe teren advers, contra unei alte formații promovate în Liga 2 în vară, CSM Focșani, în cadrul etapei a 7-a din Liga 2.

Declarațiile oferite de Adrian Mititelu:

Foto și video: FCU Craiova

Andrei PASCU 16 Sep. 2024, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă