”FC U” Craiova, condusă din nou de un antrenor străin? Adrian Mititelu: ”Este o persoană foarte serioasă. A mai antrenat prin România.” Mandatul de interimar al lui Dan Vasilică se prelungește

Autor: Andrei PASCU Publicat: 27 Oct. 2020, 12:24 Actualizat: 27 Oct. 2020, 12:44 Liga 2
”FC U” Craiova, condusă din nou de un antrenor străin? Adrian Mititelu: ”Este o persoană foarte serioasă. A mai antrenat prin România.” Mandatul de interimar al lui Dan Vasilică se prelungește

U Craiova 1948 SA este aproape să-și găsească antrenor, dar va continua până în iarnă cu Dan Vasilică, pe care Adrian Mititelu l-a pus interimar după ce s-a reziliat contractul cu Nicolo Napoli. Potrivit patronului clubului oltean, în momentul de față s-a ajuns la un oarecare acord cu unul dintre antrenorii cu care a intrat în ultima perioadă în negocieri, dar acesta refuză să vină în timpul campionatului.

Vrea să preia echipa, potrivit lui Adrian Mititelu, într-un moment în care poate să o pregătească și să cunoască jucătorii pentru un timp. Astfel, numele cu care omul de afaceri a căzut la un acord, va antrena echipa în cantonamentul din iarnă, urmând să conducă U Craiova 1948 SA în meciurile oficiale începând cu anul următor.

Adrian Mititelu: ”Dan Vasilică va rămâne până în iarnă” 

Referitor la interimarul Dan Vasilică, Adrian Mititelu l-a lăudat pentru ultimele rezultate, pentru faptul că este mulțumit de jocul echipei.

”FC U” Craiova a terminat și etapa a 9-a din Liga 2 tot pe poziția de lider. Decizia de a-l păstra pe Vasilică a venit în urma partidei cu Petrolul, când oltenii s-au impus la limită, scor 1-0. Până la acel moment, Mititelu încă se gândea dacă va apela la alt antrenor încă de acum.

Nu vă ascund că avem la echipă un antrenor interimar care el a muncit cel mai mult la echipa asta. El este autorul moral al acestei echipe. Antrenamntele sale fizice sunt atât de bune și le dă la jucători tonusul, dar și posibilitatea ca ei să își etaleze și mai bine valoarea pe teren. Un jucător care este pregătit foarte bine fizic poate să facă mult mai bine pe teren față de un fotbalist care nu este pregătit fizic. Dacă înainte de acest meci (n.r. – jocul cu Petrolul) poate că încă nu eram hotărât sută la sută, după acest meci am luat decizia finală.

Dan Vasilică va rămâne până în iarnă. Și oricum, dacă discuțiile pe care le am cu unul sau altul dintre antrenori, dar momentan discuțiile sunt avansate cu unul singur au avut niște condiții. Acest antrenor este o persoană foarte serioasă. Mi-a transmis că ar vrea să preia echipa la un moment zero, adică cum ar fi o pauză. Are nevoie să cunoască toți jucătorii și să studieze foarte bine lucrurile.

Vrea să se înhame la o muncă la care nu vrea să fie tras apoi la răspundere. Nu vrea să dea vina pe cel care a pregătit echipa înaintea lui. Că a fost antrenată de Napoli sau că echipa a fost făcută de Trică. Așa că îl vom păstra pe Dan Vasilică până în iarnă indiferent de ce se va întâmpla. Este un om care cunoaște foarte bine lotul și știe toate metehnele jucătorilor. Este unul dintre cei mai vechi de aici de la club”, a spus Adrian Mititelu pentru Ediție.

Mititelu, în negocierile avansate sunt cu un antrenor străin, care a mai trecut prin România

Referitor la antrenorul cu care se află în discuții avansate, Adrian Mititelu nu i-a dat numele, dar a făcut precizări. Anume, că este un ”principal” străin, care a pregătit formații din România.

”Cel cu care am avut discuții este un antrenor de afară, dar a mai antrenat prin România”, a precizat patronul echipei ”FC U” Craiova.

”FC U” Craiova are meci cu Aerostar Bacău în etapa a 10-a

U Craiova 1948 SA și-a consolidat primul loc în Liga 2 și după etapa a 9-a, după succesul cu 1-0 de pe terenul Petrolului. Oltenii au 20 de puncte și sunt neînvinși în cele opt partide pe care le-au disputat până acum. Au acumulat șase victorii și două rezultate de egalitate.

Următorul meci va avea loc marți, 3 noiembrie, pe teren propriu, în etapa a 10-a din Liga 2. Atunci, ”FC U” Craiova va primi vizita celor de la Aerostar Bacău.

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 27 Oct. 2020, 12:24 Actualizat: 27 Oct. 2020, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă