Unirea Slobozia și-a pierdut invincibilitatea la Slatina, la ultima fază! Adrian Mihalcea: ”Parcă toată săptămâna am fost urmăriţi de ghinion”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2023, 12:13 Liga 2
Unirea Slobozia și-a pierdut invincibilitatea la Slatina, la ultima fază! Adrian Mihalcea: ”Parcă toată săptămâna am fost urmăriţi de ghinion”

Unirea Slobozia a fost aproape de a termina și al 11-lea meci în acest sezon de Liga 2 fără să fie învinsă. Echipa ialomițeană a primit, însă, gol la ultima fază a jocului de la Slatina, în minutul 90+5, în urma unui corner și, astfel, a cedat pentru prima dată în actuala ediție a ligii secunde, scor 0-1.

Trupa lui Adrian Mihalcea rămâne, totuși, pe primul loc în Liga 2, pentru a treia etapă la rând, chiar dacă a fost egalată la puncte de CSC Șelimbăr, liderul la finalul etapelor 2-8.

Antrenorul Unirii a dat vine și pe ghinion în urma acestui eșec din Oltenia.

Unirea Slobozia a pierdut la Slatina, la chiar ultima fază, primul meci în acest sezon de Liga 2

Unirea Slobozia a avut singura mare ocazie de gol a primei reprize, în minutul 6, atunci când Gabriel Lazăr a trimis incredibil, din 3 metri, cu capul, pe lângă poartă, deși nu avea pe nimeni în fața sa. În partea a doua a întâlnii, ialomițenii au jucat ceea ce le place lor cel mai mult, pe contraatac, însă n-au avut multe șanse în fața unui adversar bine așezat pe teren. Au avut o singură situație în care au finalizat periculos spre poartă, dar șutul lui Ekollo (60) din afara careului a trecut pe lângă vinclul porții lui Velcu.

În schimb, CSM Slatina a fost în mai multe rânduri aproape de gol. Mai întâi prin Mitran (48), când Rusu a scos de sub transversală. Din cornerul rezultat, Silvian Matei a trimis pe poartă, goalkeeperul era bătut, însă Bîrnoi a respins de pe linie. Dorin Toma a trimis în transversală în minutul 72, iar, la scurt timp, după o centrare a lui Doman, Raul Popa a câștigat duelul aerian cu Aioanei (74), dar a reluat din 6 metri puține pe lângă bara din dreapta.

În al cincilea minut de prelungiri, oltenii au dat lovitura. La ultima fază, din centrarea venită din colțul terenului, Valentin Alexandru l-a învins pe Denis Rusu cu un șut cu latul din 6-7 metri, la prima bară.

Adrian Mihalcea, după eșecul de la Slatina: ”Există un minut, o secundă fatidică, şi iei gol”

Antrenorul ialomițenilor, Adrian Mihalcea, a spus că aștepta și acest moment, al primei înfrângeri, și că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi.

”Acesta este fotbalul, suntem căliţi, suntem învăţaţi… Există neatenţie, există responsabilitate sau lipsă de responsabilitate şi se pot întâmpla şi astfel de situaţii. Parcă toată săptămâna am fost urmăriţi de ghinion, s-au şi accidentat trei jucători, s-a dat peste cap toată strategia, am încercat să forţăm în atac. Din păcate, nu s-au ridicat la un nivel competitiv… Există un minut, o secundă fatidică, şi iei gol. Dar, nu-i nimic, suntem pe primul loc, depindem numai de noi. La un moment dat trebuia să vină şi acest insucces, nu am ce să le reprosez în mare, vom analiza şi ne vom pregăti pentru următoarea partidă.

Ştiam terenul de la Slatina, ştiam că e o echipă combativă, care aleargă foarte mult şi că în orice moment îţi poate pune probleme”, a declarat, citat de NewsFlux, Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia, în eșecul cu CSM Slatina: D. Rusu – Ibrian, Gab. Lazăr, Pospielov (Bîrnoi 28′), C-tin. Toma (cpt.)(Mih. Șandru 46′) – Coadă, Șt. Pacionel – Afalna (Zukanovic 78′), Ekollo (Cojocari 68′), Aioanei – Vlăsceanu (Dorobanțu 46′). Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Melniciuc, Atanase, Mih. Lemnaru.

Unirea Slobozia, lider pentru a treia etapă la rând în Liga 2

Unirea Slobozia a rămas pe locul 1 în Liga 2 pentru a treia etapă la rând, cu 24 de puncte, având un golaveraj mai bun cu un gol față de CSC Șelimbăr, 12-4 față de 11-4.

În poarta Sloboziei au mai înscris în acest sezon doar Viitorul Pandurii (1-1 la Slobozia), CS Mioveni (1-1 la Mioveni) și CS Tunari (3-1 la Slobozia), în trei runde consecutive. În ultimele șase meciuri, până la acesta de la Slatina, ialomițenii nu încasaseră gol.

În runda a 12-a, Unirea Slobozia are meci luni, de la ora 15:00, pe teren propriu cu Gloria Buzău (locul 5, 18 puncte), fosta echipă a lui Adrian Mihalcea.

Foto: NewsFlux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-dupa-victoria-slatinei-cu-unirea-slobozia-scor-1-0-19290735

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-unirea-slobozia-inchid-etapa-a-11-a-a-ligii-2-19290666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-11-liga-2-19290265

Marius ANGHEL 31 Oct. 2023, 12:13 Liga 2
Pe aceeași temă