Dezamăgire la Steaua, după ratarea play-off-ului. Adrian Ilie: ”Cea mai mare durere de când sunt aici” / Daniel Vîrtej: ”Reprezentăm cel mai mare club din România”

Andrei PASCU 12 Mar. 2024, 14:14 Liga 2

Steaua a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2 în urma eșecului cu CS Mioveni, din ultima partidă a etapei a 18-a, scor 0-2. Va juca în play-out, iar jucătorii au fost foarte dezamăgiți de cele întâmplate, de faptul că de această dată nu au reușit să termine sezonul regular în primele șase.

Chiar CS Mioveni a prins una din poziții, iar la finalul întâlnirii doi jucători din tabăra Stelei, Adrian Ilie și Daniel Vîrtej, au tras concluziile triste în urma înfrângerii din meci, dar și asupra eșecului de pe întreg sezonul regular.

Adrian Ilie și Daniel Vîrtej, concluzii după CS Mioveni – Steaua

Elevii lui Daniel Oprița consideră că este o contraperformanță ceea ce s-a întâmplat, că un club ca Steaua trebuie să fie mereu în play-off, chiar dacă nu poate promova în SuperLiga României. În plus, în anii trecuți, ”militarii” au terminat pe loc de baraj, respectiv pe poziție direct promovabilă din punct de vedere sportiv.

Cei doi au fost supărați și pe faptul că fanii sunt dezamăgiți de cele întâmplate. Adrian Ilie speră ca Steaua să mai spele, cât se poate, din imaginea sezonului în meciurile din play-out-ul Ligii 2.

De departe cea mai tristă seară! Ne-am dorit să câștigăm ultimele două meciuri, dar din păcate… am făcut un meci bun în prima repriză, dar am pierdut. Acum, trebuie să ridicăm capul, să câștigăm meciurile care au mai rămas.

În repriza a doua am încercat să forțăm în atac, era singura noastră șansă să câștigăm, dar ne-au prins pe contraatac, au marcat și ne-au bătut. Cea mai mare durere de când sunt aici, de cinci ani. Am simțit că am dezamăgit pe toată lumea.

Sunt mulți suporteri care au venit după noi, voiam să îi facem fericiți. Îmi pare rău pentru tot parcursul nostru din acest sezon, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Fanii au fost mereu lângă noi, deplasări lungi, de 10-12 ore, meritau mai mult.

Sunt sigur că vor fi în continuare alături de Steaua!”, a spus Adrian Ilie.

Daniel Vîrtej, supărat: ”Când reprezinți Steaua, cel mai mare club din România…”

De partea cealaltă, Daniel Vîrtej a punctat că totul este un eșec pentru un club precum Steaua și că play-off-ul nu a fost ratat din cauza rezultatelor cu echipele din partea de sus a clasamentului, ci cu cele din subsolul ierarhiei.

Și el are încredere că jucătorii se vor mobiliza în play-out și să termine pe locul 1 grupa în care vor fi repartizați:

Ne pare rău că am adus clubul Steaua în acest impas, nu am prins play-off-ul. Nu trebuia să fie un obiectiv, trebuia să vină de la sine. Suntem conștienți că de acum vom juca în play-out și ne pregătim pentru ce va urma.

Nu cred că play-off-ul s-a pierdut în ultimele meciuri, s-a pierdut pe parcurs, contra unor echipe din josul clasamentului. Din păcate, am ajuns să suferim și să trăim aceste clipe grele.

Pe fani îi înțeleg, e normal să fie supărați. Când reprezinți Steaua, cel mai mare club din România… au avut dreptate, dar nu avem ce face. Trebuie să ținem capul sus și trebuie să câștigăm meciurile pe care le mai avem, cât de cât să o scoatem la capăt”.

Steaua încheie sezonul regular cu CS Tunari

Steaua avea obiectiv declarat intrarea în play-off. A început anul pe locul 7 în clasamentul Ligii 2, cu 22 puncte acumulate în 15 partide, la un punct de poziția a 6-a, pe care se situa Viitorul Pandurii. Acum, în urma eșecului de la Mioveni, a căzut pe locul 10, fiind la egalitate cu echipa de sub ea, Metaloglobus, și la două puncte de echipa de deasupra ei, CSM Reșița.

În ultima rundă din sezonul regular, în Ghencea, Steaua va primi vizita formației CS Tunari, situată pe locul 17 din 20, cu 16 puncte. În această rundă a 18-a, formația lui Ștefan Odoroabă a remizat cu prima clasată, CSC Șelimbăr, scor 0-0.

Declarațiile lui Adrian Ilie și Daniel Vîrtej:

https://www.youtube.com/watch?v=xLvjko2YGWY

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-despre-ratarea-play-off-ului-de-catre-steaua-19302651

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-chindia-sau-ceahlaul-doar-una-merge-in-play-off-ul-ligii-2-19302647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-din-etapa-19-a-ligii-2-sezon-2023-24-se-joaca-sambata-19302643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-s-a-bucurat-cs-mioveni-in-timpul-si-dupa-victoria-cu-steaua-pentru-calificarea-in-play-off-ul-ligii-2-19302634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/problemele-n-au-oprit-cs-mioveni-din-drumul-catre-play-off-ul-ligii-2-19302633

Andrei PASCU 12 Mar. 2024, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă