CS Tunari prinde încredere în lupta pentru salvarea de la retrogradare. ”Egal de aur” cu liderul Ligii 2, iar Ștefan Odoroabă simte că obiectivul e realizabil

Andrei PASCU 11 Mar. 2024, 19:23 Liga 2

CS Tunari a făcut achiziții multe pentru salvarea de la retrogradare în pauza de iarnă. A adus jucători cu mult peste media echipei, iar primele rezultate se văd și are speranțe că se poate salva de la retrogradare.

În primele trei runde din acest an, CS Tunari a înregistrat un eșec, 0-1 contra Unirea Dej, o victorie, 1-0 contra CSM Alexandria, și un egal, 0-0 contra CSC Șelimbăr, chiar în această ordine.

Ștefan Odoroabă, încrezător că poate salva CS Tunari de la retrogradare

Jucătorii l-au mulțumit pe antrenorul Ștefan Odoroabă cu randamentul oferit în primele partidele din 2024, iar acum așteaptă ultima rundă din sezonul regular și rundele din play-out. ”Principalul” ține mult la legăturile din teren, mizând și pe jucătorii care au început sezonul și care îl vor continua până în vară.

Dat fiind faptul că Tunari are două rezultate pozitive la rând în campionat, Ștefan Odoroabă are încredere că evitarea retrogradării este un obiectiv realizabil și are speranțe și că jucătorii săi vor reuși să marcheze mai mult.

Până acum, în totalul celor 18 etape scurse, CS Tunari a marcat 15 goluri și a primit 30.

După surprizele din ultimele jocuri, aveam nevoie de victorie. Dar, am jucat cu cea mai bună echipă din serie. Felicit Șelimbăr, a jucat cu cea mai bună garnitură, a dat tot ce a putut, dar jucătorii mei au făcut tot ce au putut ca să reușim un rezultat pozitiv.

Marcăm rar pentru că am jucat doar cu echipe de top. În restul meciurilor, am avut ocazii. Chiar și cu Șelimbăr am avut ocazii, dar echipa mea are ghinion că nu dă peste adversari care mai calcă pe ele. Asta e șansa nostră, ce să spun?!

Dar cu Șelimbăr, la fel cum a fost cu Alexandria, am avut ocazii bune pe care le-am ratat. Mai avem șapte jocuri, avem șansa noastră, mergem să jucăm și am încredere în jucători și în conducere, în tot ce facem la Tunari.

Nu contează că nu jucăm acasă, avem suporterii alături de noi, a fost tribuna plină”, a spus Ștefan Odoroabă la Metropola TV.

CS Tunari merge cu încredere pe terenul Stelei, în etapa 19 din Liga 2

CS Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 16 puncte acumulate în 18 meciuri, iar în runda a 19-a, ultima din sezonul regular, va evolua pe teren advers, contra Stelei, care se află pe locul 10, cu 25 de puncte.

CS Tunari are un avans de trei puncte peste locul 18, Unirea Dej, și este la cinci puncte de echipa de pe locul 16, Campionii FC Argeș.

O să avem suporteri mulți și în Ghencea și chiar am încredere că putem scoate un rezultat bun acolo. Acestea sunt partidele cele mai frumoase, cu echipe tari. Dacă merităm, o să fie un rezultat favorabil. Dacă nu, nu ne bagă nimeni golul și punctele în buzunar.

Când am meritat, am făcut egal sau am câștigat. Când nu am meritat, am pierdut. Dar, noi mergem pe drumul nostru, cu încredere, cu susținere din partea primarului, conducerii și a suporterilor.

Încercăm să facem lucrurile corect, așa cum e normal în fotbal”, a mai spus Odoroabă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-steaua-pun-punct-etapei-a-18-a-a-ligii-2-19302463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-se-distanteaza-de-zona-rosie-a-retrogradarii-19302476

https://liga2.prosport.ro/seria-1/debut-in-liga-2-pentru-ianis-doana-la-16-ani-si-patru-luni-19302467

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-si-a-primit-replica-de-la-mioveni-19302444

https://liga2.prosport.ro/nationale/jucatori-din-liga-2-si-din-liga-3-cu-romania-u17-la-turul-de-elita-19302445

Andrei PASCU 11 Mar. 2024, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă