Adrian Iencsi nu se lasă păcălit de începutul slab al Slatinei. Antrenorul Rapidului avertizează: ”Au două înfrângeri, dar rezultatele nu au fost corecte. Jocul lor e foarte organizat, constructiv”

Andrei PASCU 11 Sep. 2020, 17:02 Liga 2
Adrian Iencsi nu se lasă păcălit de începutul slab al Slatinei. Antrenorul Rapidului avertizează: ”Au două înfrângeri, dar rezultatele nu au fost corecte. Jocul lor e foarte organizat, constructiv”

Adrian Iencsi, antrenorul Rapidului, speră ca traiectoria bună pe care o are echipa în acest debut de sezon să se păstreze și după următorul meci, de sâmbătă, cu CSM Slatina. Giuleștenii joacă în etapa a treia în deplasare, iar ”principalul” a declarat înaintea confruntării că se așteaptă la încă un meci bun, la finele căruia să fie acumulate alte trei puncte în clasament.

Adrian Iencsi: ”Va fi un meci încrâncenat pentru că Slatina vrea să obțină victoria” 

Adrian Iencsi recunoaște însă că meciul va fi unul destul de dificil. S-a uitat la ambele meciuri ale oltenilor din acest început de sezon și a remarcat că Mihai Ianovschi a format o echipă destul de bună. Din punctul lui Iencsi de vedere, CSM Slatina excelează la organizarea de joc și în compartimentul ofensiv.

Am pregătit jocul de mâine, unde îmi doresc să avem cel puțin aceeași determinare ca și până acum. Jucătorii își respectă antrenorii cu care lucrează, ei au mereu entuziasm, lucrează cu plăcere. Pentru mine contează ca fiecare să simtă plăcerea de a se antrena. Cred că aceasta e satisfacția fiecărui antrenor. Eu simt că aceasta e situația și la noi. Important e să avem continuitate în meciuri, în rezultate, în gândire, în tot ce vrem să facem.

Le-am spus băieților că fiecare partidă e foarte importantă. Prima e cea de mâine de la Slatina. Va fi un meci încrâncenat pentru că vor să obțină o victorie. Au început campionatul cu două înfrângeri, dar rezultatele nu au fost corecte. Eu am urmărit meciurile și au un joc foarte organizat, constructiv, cu multe șanse de poartă. Au primit un gol în ultimul minut cu Viitorul Pandurii. Au jucători ambițioși și mereu echipele nou-promovate au un plus de omogenitate, de continuitate cu același antrenor. De aceea spun că va fi un meci destul de greu, dar pe care dorim să îl câștigăm”,  a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

Adrian Iencsi: ”Sper să avem o constanță în joc, dar sunt momente ale jocului diferite” 

Antrenorul giuleștenilor a făcut și o analiză a începutului de sezon pentru echipa lui, care a obținut două victorii, 3-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și 2-1 cu Pandurii Târgu Jiu.

Sper să avem o constanță în joc, dar sunt momente ale jocului diferite. Sunt evoluții diferite. Nu e ușor. În primul rând, fără meciuri de pregătire, am mai spus asta, e greu să ai principii de joc. E foarte dificil. Au fost și momente mai puțin bune ale jocului, dar jocul depinde foarte mult de adversar. Când iei gol ușor, te afectează. Am marcat în ultimul joc din lovitură de pedeapsă. Puteam să facem 3-1, dacă Alex Pop avea mai multă răbdare și pasa în fața porții. Poate că rezultatul nu reflectă situația din teren”.

Partida dintre CSM Slatina și Rapid este programată sâmbătă de la ora 13:00. Etapa a treia debutează însă de la ora 11:00, când sunt programate cinci partide: Aerostar Bacău – CSM Reșița, Fotbal Comuna Recea – Viitorul Pandurii, Metaloglobus – Concordia Chiajna, Pandurii Târgu Jiu – Turris Oltul și Unirea Slobozia – CS Mioveni.

Tot sâmbătă se mai joacă partida ”FC U” Craiova – Dunărea Călărași, de la ora 18:00.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-de-la-rapid-in-liga-1-facundo-mallo-merge-la-mai-bine-dupa-plecarea-din-giulesti-ce-salariu-va-incasa-19147468

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tano-bonnin-si-a-gasit-echipa-dupa-despartirea-de-rapid-fundasul-a-fost-prezentat-oficial-19147450

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-varianta-noua-pentru-postul-de-presedinte-la-rapid-victor-angelescu-am-avut-discutii-si-in-trecut-nu-doar-acum-omul-luat-in-calcul-de-conduere-19147421

 

 

 

Andrei PASCU 11 Sep. 2020, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă