Adrian Iencsi l-a convins că e antrenorul potrivit pentru Rapid. Un fostul căpitan al giuleștenilor e ferm: ”Cum să nu ai încredere în el? Îl cunosc foarte bine. Am încredere în calităţile lui”

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2020, 18:31 Liga 2
Adrian Iencsi l-a convins că e antrenorul potrivit pentru Rapid. Un fostul căpitan al giuleștenilor e ferm: ”Cum să nu ai încredere în el? Îl cunosc foarte bine. Am încredere în calităţile lui”

Rapid a suferit etapa trecută o înfrângere drastică în fața echipei U Craiova 1948 SA, 0-5, iar ulterior au apărut zvonuri potrivit cărora antrenorul Adrian Iencsi ar putea să fie dat afară. Vasile Maftei, fostul căpitan al giuleștenilor, nu crede însă că o astfel de decizie ar fi cea mai potrivită, mai ales în contextul actual.

Vasile Maftei: ”Aş dori ca echipa în cel mai scurt timp să ajungă în prima ligă” 

Fostul fundaș îi acordă în continuare credit lui Iencsi, pe care îl vede capabil să ducă echipa în Liga 1 la finalul acestui sezon. Maftei a urmărit meciurile Rapidului și i-a plăcut ce a văzut. Chiar dacă Adrian Iencsi nu are foarte multă experiență, l-a convins că are calități certe și că postul de antrenor al clubului din Giulești nu este prea mare pentru el.

Cum să nu ai încredere în Adi? Pentru că eu nu văd că ar fi benefică în momentul de faţă o schimbare, indiferent cine ar veni. Nu se pune problema, eu vorbesc ca suporter, îi dau toată încrederea lui Adi, îl cunosc foarte bine. Am încredere în calităţile lui, este un antrenor dedicat, rapidist adevărat.

Aş dori ca echipa în cel mai scurt timp să ajungă în prima ligă şi uşor, uşor să se lupte pentru a câştiga campionatul, pentru a participa din nou în grupele unei competiţii puternice”, a declarat Vasile Maftei pentru TelekomSport.

Victor Angelescu: ”Referitor la situația lui Adi Iencsi, nu am luat în calcul să îl dăm afară” 

Victor Angelescu, principalul finanțator al Rapidului, a declarat public că nu se pune problema ca Adrian Iencsi să fie demis după eșecul drastic cu ”FC U” Craiova. Clubul va merge în continuare pe mâna acestuia

Referitor la situația lui Adi Iencsi, nu am luat în calcul să îl dăm afară. Rezultatul a fost unul greu, dar nu are postul amenințat în vreun fel”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

Rapid se confruntă cu o situație dificilă din cauza cazurilor cu noul coronavirus 

Rapid are opt cazuri de COVID-19, jucători și membri staffului tehnic, printre care se numără și antrenorul principal Adrian Iencsi. Marți, clubul și-a întrerupt antrenamentele de grup și toată lumea a intrat în izolare cel puțin până luni, astfel că meciul programat în etapa a 8-a, cu CS Mioveni, a fost amânat.

Jucătorii Ștefan PănoiuRareș Lazăr, Virgil Drăghia și Rareș Ilie și patru membri ai staffului tehnic, printre care antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la finalul săptămânii trecute și marți, astfel că Direcția de Sănătate Publică București a impus izolare la domiciliu până luni, 19 octombrie, pentru toți fotbaliștii și oamenii din staff ai clubului Rapid.

FRF a fost înștiințată de această problemă, iar partida cu CS Mioveni a și fost reprogramată pentru o dată ulterioară, în ziua de 29 octombrie. Rapid trebuie să joace în turul 4 al Cupei României, marți, 20 octombrie, de la ora 14:30, pe terenul echipei de Liga 3, Progresul Spartac.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-spune-cum-se-simte-dupa-ce-a-fost-depistat-pozitiv-cu-covid-19-antrenorul-rapidului-ramane-ferm-dupa-umilinta-cu-fc-u-craiova-dar-vorbeste-si-despre-obiectiv-19152648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-financiare-la-rapid-dupa-ce-dan-tudorache-a-pierdut-primaria-sectorului-1-victor-angelescu-despre-posibilitatea-cedarii-pachetului-de-actiuni-o-fi-vorba-de-celalalt-actionar-nu-a-19152630

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-si-inca-un-jucator-al-rapidului-depistati-pozitiv-cu-covid-19-lotul-si-stafful-tehnic-au-intrat-in-izolare-fc-u-craiova-e-in-alerta-19152427

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2020, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă