„Administratorul judiciar nu acceptă anumite clauze, iar Moraru trebuie să depună garanții”. Burcă explică problema contractelor de la FC Rapid

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Aug. 2015, 11:36 Actualizat: 24 Aug. 2015, 11:37 Liga 2
„Administratorul judiciar nu acceptă anumite clauze, iar Moraru trebuie să depună garanții”.  Burcă explică problema contractelor de la FC Rapid

Președintele FC Rapid, Ovidiu Burcă, a declarat, sâmbătă, că jucătorii din lot nu au fost înregistrați la FRF deoarece administratorul judiciar nu acceptă anumite clauze din contracte, iar acționarul Valerii Moraru trebuie să depună garanții pentru fiecare înțelegere în parte.

„La o societate în insolvență există un administrator judiciar și lucrurile nu sunt destul de clare. Există anumite clauze în contractele jucătorilor pe care administratorul judiciar nu le-a acceptat și din cauza aceasta s-a creat o problemă. Dar eu sper ca luni-marți să se rezolve pentru că mai sunt câțiva jucători cărora trebuie să ne rezolv anumite clauze”, a spus oficialul grupării giuleștene.

El a menționat că există anumite neconcordanțe între administratorul judiciar și conducerea clubului. „Lucrurile sunt complicate. Și se întâmplă pentru că familia Moraru trebuie să depună anumite garanții pentru fiecare contract, există anumite sume, anumite neconcordanțe. Din păcate asta înseamnă insolvența, procesul e foarte greoi. Din acest punct de vedere ne este un pic greu să ajungem la un numitor comun cu administratorul judiciar”, a menționat Burcă.

Președintele susține însă că problemele vor fi rezolvate până săptămâna viitoare când este programată prima etapă a ediției 2015-2016 a Ligii a II-a. „Acum am avut două zile grele, cu frământări în cadrul grupului, fără antrenamente, dar le vom rezolva problemele jucătorilor până la începutul campionatului. Sunt probleme cu clauzele și la jucătorii străini și la jucătorii români. Deci nu doar românilor li se refuză anumite clauze”, a explicat Ovidiu Burcă.

Formația Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, partida amicală cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba, ultima înaintea începerii ediției 2015-2016 a Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: FC Rapid

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Aug. 2015, 11:36 Actualizat: 24 Aug. 2015, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă