Accidentarea lui Valentin Balint e gravă. Atacantul Dunării Călărași ratează restul sezonului după ce a călcat strâmb în meciul cu FC Brașov

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 12:42 Liga 2

Dunărea Călărași a primit o lovitură grea în meciul din weekendul trecut de pe teren propriu cu FC Brașov, încheiat la egalitate, scor 1-1. Unul dintre cei mai buni atacanți pe care îi avea în lot s-a accidentat grav și nu va mai evolua în acest sezon al Ligii 2.

Titular în meciul cu „stegarii”, Valentin Balint (23 ani) a călcat greșit, în minutul 6, în fața lui Robert Băjan, într-un duel pentru minge în flancul stâng de atac al Dunării, iar atacantul a acuzat dureri la genunchiul stâng. Rămas pe gazon pentru a primi îngrijiri medicale de la echipa medicală, Balint nu a mai putut continua jocul și a fost dus cu targa către ambulanță pentru a fi transportat apoi la spital. Vârful echipei călărășene avea mâinile puse pe față atunci când era dus la ambulanță, semn că durerile pe care le simțea prevesteau o accidentare gravă. După trei minute, în locul său a fost introdus Cătălin Țîră, jucător care a și reușit să aducă egalarea pe tabela de marcaj în minutul 43.

Verdictul medicilor la accidentarea lui Valentin Balint a fost unul dur. Atacantul a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate și colaterale, dar și cu ruptură de menisc, ceea ce înseamnă că tânărul jucător va rata finalul de sezon.

Valentin Balint, jucător originar din București, a crescut la Dinamo, pentru pentru care a apucat să joace și în Liga 1, a mai evoluat pentru Dinamo II, Corona Brașov, Rapid, Ceahlăul și Dunărea Călărași. În prima ligă a mai evoluat pentru Corona, Rapid și Ceahlăul.

În acest sezon, Balint a evoluat în 16 meciuri pentru Dunărea, în 13 ca titular, însă nu a înscris niciun gol.

Foto: captură DigiSport

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă