Accidentarea lui Poverlovici nu e gravă!

19 Oct. 2011, 14:12 Liga 2
Accidentarea lui Poverlovici** nu e gravă!

FC Botoșani vrea să recupereze punctele pierdute pe teren propriu cu FC Snagov la Mangalia. Jucătorii botoșăneni sunt optimiști înaintea partidei cu Callatis și își propun să se întoarcă cu toate cele trei puncte de la malul mării.

„Eu sper să fim mai concentrați și să dea Dumnezeu să ne întoarcem cu trei puncte. Este o deplasare grea. Chiar dacă vom întâlni o echipă aflată pe ultimul loc trebuie să rămânem concentrați”, a spus fundașul Andrei Poverlovici.

Accidentarea fundașului central nu este foarte gravă cum se părea inițial și acesta ar putea evolua în partida de sâmbătă de la Mangalia. Jucătorul botoșănean are un bandaj la mâna dreaptă și face pregătire alături de colegii lui.

„În tot răul care s-a întâmplat pot să spun că e minimul și ne bucură că nu este vreo fractură sau ligamentele. Este o luxație mai severă. Poartă atelă dar sperăm să se antreneze normal. Dacă era o fractură, sezonul ar fi fost încheiat pentru el. Recuperarea este foarte aneovioasă. E o accidentare care să sperăm că nu va conta foarte mult în modul lui de exprimare. Încă durerile sunt destul de mari, ia calmante. El face alergare în primă fază după care vom vedea ce se întâmplă”, a spus Marius Popescu, antrenorul principal al FC Botoșani.

„Nu e ceva foarte grav cum a părut în primă fază. Îmi este dizlocat degetul mic și entorsă la alte două degete. Eu sper să pot menține pregătirea, să mă antrenez cât se poate de normal cu restul colegilor și dacă nea Marius are nevoie de serviciile mele o să fac tot posibilul să ajut cât mai mult echipa. În momentul de față am o teamă, nu pot să mă ajut de mână dar mai sunt destule zile să mă pot recupera”, a precizat Andrei Poverlovici.

Sursa: btonline.ro

19 Oct. 2011, 14:12 Liga 2
Pe aceeași temă